- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- спешно помогнете
имам зачервени бузки и от двете страни и акто се изпотя или друго стават още по-червнеи...какво бихте ме посъветвали има ли начин това да се премахне?
ехоооооо
Нищо няма да ти стане.
Сложи им малко студено, ще ти мине.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
И тук ли пусна тема?! Както акзах - природа
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Няма какво да правиш..Както каза nIkEnCeTy_bE - природата така те е създала,няма начин да оправиш това..
П.С - На някои им стои доста сладко
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз съмм така! Ставам като домат ..![]()
Iyou!
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
hmm i az s1m taka i wsichki w ds mi wikat domat![]()
![]()
nnoo kfo da se prawi
(momche)
Споко мен, така сте по-чаровни![]()
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Нали.. спешно! Много е спешно!.. Ами не можете да го оправите.. Природа.. Всеки има някакъв недостатък.. Никой не е ПЕРФЕКТЕН!...![]()
Първоначално написано от rrrawrrr
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
мажи ги със семенна течност, в период от 2 седмици и сичко ще се оправи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе на мене червените бузки пък ми харесват .. естествено не целите но е така леко зачервени мн ме кефят![]()
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”
не сте самиПървоначално написано от missDulce
и аз съм така ..
но това до известна степен придава чаровност .. !! а аз съм мн червена .. ама ме кефи .. по-добре от това да бъда бледа като умряла или черна като африканка .... та .. както и да е .. споко .. RELAX !! take it easy .. ;]]