- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добър приятел
Кой е най-добрият ти приятел.Споделете
Кво стаа
Ми.....най-добри приятели са ми 2момчета и 1момичемного ги обичамм
винаги сме се поткрепяли,споделяли и помагали
те са ми най-скъпите същества
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
2 момичета и едно момче. Много обичам да си споделям с тях както и те с мен![]()
братовчед ми![]()
той си ми е кошчето за душевни отпадъци открай време....както и аз неговото![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ти по-тъпа тема не можа ли да пуснешПървоначално написано от astro11
![]()
![]()
![]()
![]()
Не не не... честно! Убивате ме с ваш`те теми..![]()
И да кажа - не ги познаваш ,така че...ОМГ! x.x
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Като бях малка и аз вярвах, че съществуват приятели. Тогава едно доста по-голямо момче ми каза, че всъщност съществуват само добри познати... аз едва ли не го съжалих, че никога не е бил близък с някого и гледах буквално с насмешка на думите му.. сега вече съм убедена, че е бил прав.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Сестра ми![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
+1 Само дето мойто е 2 на 2Първоначално написано от 6okolad4ety95
![]()
Нямам най-добър приятел.Искам да имам,но просто като виждам пълно безразличие от другата страна,няма как.Трябва да е взаймно.![]()
Първоначално написано от danibebi
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
+1 и аз съм така..Първоначално написано от Pa3yMeH
![]()
1 момиче Габи обужавам у немога без нея всеки път когато се караме я обиквам още толкова![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
иначе и другите от момичетата са ми доста добри приятелки но мога и без тях
`only God can judge me!
нема такова животно 'най-добър приятел/ка'![]()
Остави най-добрите приятели, вече се убеждавам, че няма и приятели.
Всеки си гледа интересите и прецаква 'приятелите' си само, за да ги постигне. Ехе, приятелство!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
мм имам 2 най-добри приятелкии .. за жалост едната е в Испания и си идва след месецмного си ги обичамм
![]()
![]()
I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free![]()
ами най-добрите ми приятели са 2 момчета :P - Янислав и Ганчо- много ги обичам и двамата
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Най-добри приятелки - имам 2,разбира се ..има и още двама трима,на които страшно много държа ..[/b]
Хора осъзнайте, без приятели не може, истински приятели ИМА и ако още не сте ги намерили имате ЦЯЛ ЖИВОТ време да ги намерите!![]()
Трудно мога да кажа за някой,че ми е най-добър приятел.
Иначе имам 1-2 близки приятеля.
най най-добрия ми приятел е брат ми,винаги мога да разчитам на него...много добро същество нищо че много пъти се прави на идиот!![]()