.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Hybrid View

Бихте ли пропушили и вие, ако най-добрият ви приятел/ка пуши

Ако най-добрата / добрият ви приятел/ка пуши, бихте ли пропушили заради него/нея?!?

Редактирано от-Цвети
    Нарушена 7-ма точка.

ми имам доста приятели които пушат ма не съм тръгнал да пуша заради тях

Guest
    Ако това се случи, ще я помоля да ги откаже иначе няма да сме приятелки. Щом е почнала, значи се прай на гъзарка и т.н.

Imam mn fr koito pu6at,no az ne bih propu6ila zaradi tqh
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Re: Най-...

Цитирай Първоначално написано от crazy_lazy_girl
    Ако най-добрата / добрият ви приятел/ка пуши, бихте ли пропушили заради него/нея?!?
    Не естествено.

Разбира се, че няма. Да не е тяхното здраве и тяло?! Мое си е, и не бих го тровила заради тях, дори и да са истински и вечни приятели. Те ако са и ще те разберат и няма да те карат и ти да го правиш де..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
    Ако това се случи, ще я помоля да ги откаже иначе няма да сме приятелки. Щом е почнала, значи се прай на гъзарка и т.н.
    От една страна си много права, че щом е пропушила се прави на важна.това е истина.....Аз не бих пропушила заради приятелите си.....Все пак здравето си е мое..не искам да се тровя и да хвърлям излишни пари
    ...

Не,няма
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Град
    ПрИ Теб
    Ami az ne bih propu6ila zaradi fr,no tva ne ozna4ava,4e trqbva da q ignoriram (kakto pro4etoh v po-goren komentar) vse pak tva si e za neq.Ima si glava na ramenete!!!!!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Цитирай Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
    Е защо пък трябва да се прави на "гъзарка" ?! И заради едното пушене би я отхвърлила като приятелка?!Не съм съгласна с теб Това е нейно лично решение и едва ли едното пушене би било пречка на приятелството ви!
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Т'ва са пълни глупости
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Не!!!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    Ne!! V nikakav slu4ei! Nedei da go pravish , tva si e vreda na zdraveto, a da go napravish samo za da ugodish na nqkogo, da ne mu e sku4no da pushi sam - tva e mn tapo.

Никога !

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Въпрос на лична нагласа е, ако ти проявяваш интерес към цигарите ще опиташ, без да е необходимо, някой от обкръжението ти да пуши.
    Друг е въпроса, че понякога именно компанията в която движиш събужда този интерес към теб, но само от теб самия зависи дали ще се поддадеш
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не.

категорично НЕ
    Секс в Хаити, френски кибрити

значии наи добрата ми фр лятото нещо я беше прихванало та пушеше.. и аз покраи нея .. я даи една даи още една и почнах и аз ама то беше от нямане на кфо да правим а сега тя пуши но по сиг наи много (наи наи много) 1 на месец п1к аз винаги на купони или ако излезем на кафе с фрс (но тогава понякога)ужас!!

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Хах, не, разбира се! Даже не съм сигурна колко ще останем приятели с въпросния човек. Не само заради цигарите, а защото мисля, че те биха го променили изцяло. Но съм напълно убедена, че моя човек никога няма да пропуши.

НИКОГА.Имам си лично мнение и не се влияя от това което другите правят.Все едно сега аз като пуша и приятелките ми да пропишат.Мисля,че това е тъпо.

Не много ясно, за кво да пропушваш заради приутел, тои ако ти е истински,надали ша иска да пушиш заради него

Голям фен Аватара на CraZyTyY
    Град
    Пловдив
    Не
    no relationship, no emotion, just sex..

Супер фен Аватара на gabi_94
    НЕ
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Русе
    Категорични НЕ.И малко се съмнявам,че ще пропуши,но ако стане пак казвам НЕ.

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp

Цитирай Първоначално написано от shooter
    Не естествено.
    охх най добрата ми фр пуши постоянно и повтарям пушенето убива... как и запушва порите как ше се състари неимоверно.. но кой слушаа.. и да започна от гъзария но сега вече е прерастнало в нещо по сериозно

пс сори за прав0писа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си