- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бихте ли пропушили и вие, ако най-добрият ви приятел/ка пуши
Ако най-добрата / добрият ви приятел/ка пуши, бихте ли пропушили заради него/нея?!?![]()
Редактирано от-Цвети
Нарушена 7-ма точка.
ми имам доста приятели които пушат ма не съм тръгнал да пуша заради тях![]()
Ако това се случи, ще я помоля да ги откаже иначе няма да сме приятелки. Щом е почнала, значи се прай на гъзарка и т.н.![]()
Imam mn fr koito pu6at,no az ne bih propu6ila zaradi tqh![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Не естествено.Първоначално написано от crazy_lazy_girl
Разбира се, че няма. Да не е тяхното здраве и тяло?! Мое си е, и не бих го тровила заради тях, дори и да са истински и вечни приятели. Те ако са и ще те разберат и няма да те карат и ти да го правиш де..![]()
От една страна си много права, че щом е пропушила се прави на важна.това е истина.....Аз не бих пропушила заради приятелите си.....Все пак здравето си е мое..не искам да се тровя и да хвърлям излишни париПървоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
...
Не,няма![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Ami az ne bih propu6ila zaradi fr,no tva ne ozna4ava,4e trqbva da q ignoriram (kakto pro4etoh v po-goren komentar) vse pak tva si e za neq.Ima si glava na ramenete!!!!!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Е защо пък трябва да се прави на "гъзарка" ?! И заради едното пушене би я отхвърлила като приятелка?!Не съм съгласна с тебПървоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
Това е нейно лично решение и едва ли едното пушене би било пречка на приятелството ви!
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
Т'ва са пълни глупостиПървоначално написано от crazy_lazy_girl
![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Не!!!
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ne!! V nikakav slu4ei! Nedei da go pravish , tva si e vreda na zdraveto, a da go napravish samo za da ugodish na nqkogo, da ne mu e sku4no da pushi sam - tva e mn tapo.
Никога !
Въпрос на лична нагласа е, ако ти проявяваш интерес към цигарите ще опиташ, без да е необходимо, някой от обкръжението ти да пуши.
Друг е въпроса, че понякога именно компанията в която движиш събужда този интерес към теб, но само от теб самия зависи дали ще се поддадеш![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
значии наи добрата ми фр лятото нещо я беше прихванало та пушеше.. и аз покраи нея .. я даи една даи още еднаи почнах и аз ама то беше от нямане на кфо да правим
а сега тя пуши но по сиг наи много (наи наи много) 1 на месец п1к аз винаги на купони или ако излезем на кафе с фрс (но тогава понякога
)ужас!!
![]()
Хах, не, разбира се! Даже не съм сигурна колко ще останем приятели с въпросния човек. Не само заради цигарите, а защото мисля, че те биха го променили изцяло. Но съм напълно убедена, че моя човек никога няма да пропуши.![]()
НИКОГА.Имам си лично мнение и не се влияя от това което другите правят.Все едно сега аз като пуша и приятелките ми да пропишат.Мисля,че това е тъпо.
Не много ясно, за кво да пропушваш заради приутел, тои ако ти е истински,надали ша иска да пушиш заради него
Не![]()
no relationship, no emotion, just sex..
НЕ
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Категорични НЕ.И малко се съмнявам,че ще пропуши,но ако стане пак казвам НЕ.
охх най добрата ми фр пуши постоянно и повтарям пушенето убива... как и запушва порите как ше се състари неимоверно.. но кой слушаа.. и да започна от гъзария но сега вече е прерастнало в нещо по сериозноПървоначално написано от shooter
пс сори за прав0писа