.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Виж, нормално е да те боли първия път. Мен ме боля доста, но си казах, че все някога трябва да я мина тази болка.. Пробвай ти да си отгоре, така ти ще контролираш нещата ии болката Лично аз смятам, че ако не бях аз отгоре едва ли щеше да се получи, тъй като наистина доста ме болеше и той няколко пъти ми предложи да спрем, така че се взимай в ръце, поеми дълбоко въздох иии после.. още нещо хих

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    и без лубрикант може, ще потърпиш малко...не е болка за умиране, после идва хубавото

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от BonbonaBaby
    Е нема такъф филм !

Толкова ли ти е смешно Недай си Боже да не можеш да го вкараш на няква .. да не ти стане .. да видим тогава кой ще се смее .. тръгнал да се подиграва.. филми милми тва е момичето си има проблем ..

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Мила, ето ти моето мнение и предците ни и животните всички се чукат, няма да си първата нито последната изпитала тази болка забога всеки го е боляло повреме на първия път, но не съм чувала за умрял такъв. Може да е тегаво първия път но после идва кефа (гарантирам ти го). Болката не е за умиране и един събет възбуди го както и себе си не мъ показвай че те боли това ще е твоята малка тайна. Попъшкай, погърчи се малко щом му е за пръв път и на него няма да е слобно да свърши всичко бързо. Нали се обичате, обичайте се и по физически начин и ще видиш колко е хубаво д си жена.

a dali ako priatelia mi go napravi s prusti 6te me boli po malko ... toi si e vkarval edinia prust v men i dosta me bolia no ne mi razkusa himena .

според мен дори и да те боли опитай се дори и за минутка да не го покажиш за да не изгуби мом4ето възбудата си след като вече е проникнал вътре в теб няма да те боли толкова много тай ,че пробай мисля ,че ще помогне
    vsi4ko e pozvoleno stiga da ne te hvanat

Цитирай Първоначално написано от lale13
    a dali ako priatelia mi go napravi s prusti 6te me boli po malko ... toi si e vkarval edinia prust v men i dosta me bolia no ne mi razkusa himena .
    kajete ako niakoi taka go e napravil dali taka 6te e po dobre

a dali prosto ne sme edin za drug ili pone v tova otno6enie ... ina4e tolkova mnogo se obi4ame i vsi4ko si spodeliame ...

...

Цитирай Първоначално написано от ОНЯ
    Е кат искаш да те ръга ще си траеш и ще го оставищ да си работи как си знае
    еми да оставяш се на него и тва е....боли не боли тва е положението...

Ох, всичките сте големи тъпанари обаче. "Не му казвай, че те боли, потърпи малко." Целта е да си споделят едно изключително интимно и приятно и за двамата изживяване, не той де факто да я изнасилва!
    Успокой се. И при мен не стана баш от първия път, получих доста стимулация с пръстчета и с език и пак не стана. Вземете си лубрикант - ние така и не го използвахме за същинския първи път, но тъй като преди това направихме няколко опита и мен ме боля (при коеето спирах и по-късно пак пробвахме) го използвахме за тях. Пак повтарям (или поне мисля, че пак повтарям, много такива теми станаха) - номерът е ти да си отгоре - ние първо пробвахме в мисионерската и май затова не се получи. Можеш да го помолиш да не мърда, така че изцяло и само ти да контролираш проникването. Ще ти бъде значително по-лесно, защото познаваш тялото си далеч по-добре от него.
    Дори и да не се получи вечерта (защото е хубаво да си имате вечер за целта и да сте сами), дайте шанс и на ранното утро - при мен стана точно така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си