- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мисия Лондон
Някой може ли да ми каже на от къде да сваля филма?![]()
Badabumbaaa
Още не е качен по сайтовете.
Върви на кино.![]()
A кога ще го има по сайтовете? Щото кино в моя град имаше ама келеши и бездомници го направиха на публична тоалетна с извинение.
Апък нямам възможност да напусна града...
Badabumbaaa
ще го има когато някой с камера го заснеме по време на прожекция, но това ще са първите, най-гадни релийзи.Първоначално написано от robertdowney
ще чакаш да изтече от някъде, или да го пуснат на двд.. тогава ще има копия.
няма да е скоро,предполагамПървоначално написано от robertdowney
все още го няма,има само Trailer .. отиди на кинофилма е много хубав
![]()
Няма да го намериш скоро никъде. Все още има прожекции по кината, продължават рекламите му...
Филма си заслужава да се гледа само в кино, а не вкъщи! Много ми хареса!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
За пръв път да ми хареса български филм , забавен е , идеята за създаването на филма е хубава (:
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
честно
как може това да хареса на някой? всички шеги са плоски, тъпи, неуместни. димът и алкохолът са навсякъде. търсен е ефект стил 'гай ричи', но крайният резултат е точно обратното. никога не съм била толкова разочарована напускайки киното...
а аз продължавам да не вярвам как в такъв сравнително голям и развит град като Русе няма кино.![]()
няма да излезе по тракерите.чисто и прсто всички български филми ги трият,те наливат пари и после келешите на аванта да гледат.ми не става така
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Твърде е прехвален филмът. След рекламите и всички отзиви очаквах да видя нещо по-добро. Малко ми приличаше на скечове, изрязани от Комиците и Аламинут и сглобени във филм.![]()