.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Hybrid View

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Защо бягате,като после ще се вкарвате във филми ?
    Странна работа

Но все пак във всяко училище е различно..Ако всички сте избягали няма право да ви пише отсъствие,доколкото знам..Не знам..Може да викнат родителите ви..Да ви накажат..Директора да ви "прочете конското"
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Еми ние няколко пъти бягаме целия клас в старото ми даскало,идва помощник директорката и ни чете конско,и казва че другия път ще има последствия.И това всеки път едно и също.А сега всеки си бяга когато си поиска и никой нищо не ни казва.
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mного мразя такива хора, които все прецакват класа и остават там.Да не си беше тръгнала.Нищо няма да ви направят.Омг.

хаха какво ти пука бе оле...

Пф , почти целия клас бягахме от час само 5/6 сдухловци останаха и к'во стана .. ?! Нищоо .. Споксс най-много да ви питат що сте избягали ..
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Mного мразя такива хора, които все прецакват класа и остават там.Да не си беше тръгнала.Нищо няма да ви направят.Омг.
    И с какво го прецакват?Кога ще проумеете,че няма такава простотия,че не можело да се пишат отсъствия на целия клас?Това е някакъв мит,който се ползва,когато някой се опитва да надъха и другите да избягат,че да не е сам/а.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Ако гспожата е влязла и е нямало никой, за отсъствия няма право да ви пише така че спокойно. Ако е коварна - ще има голямо изпитване или контролно.
    това е много голям мит сред учениците... пише си ви на целия клас и това е... представи си че с някой от вас стане нещо, а в дневника пише че присъствате... сещаш ли се кой ще поеме отговорността
    Защо обаче всички си мислят ,че избяга ли целия клас отсъствия не се пишат

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Ако гспожата е влязла и е нямало никой, за отсъствия няма право да ви пише така че спокойно. Ако е коварна - ще има голямо изпитване или контролно.
    това е много голям мит сред учениците... пише си ви на целия клас и това е... представи си че с някой от вас стане нещо, а в дневника пише че присъствате... сещаш ли се кой ще поеме отговорността
    Защо обаче всички си мислят ,че избяга ли целия клас отсъствия не се пишат
    Мдаа... Пишат се
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Никога не сме бягали абсолютно целия клас. Винаги се намират 3-ма Юда.

Въх ние само 1 път сме бягали целия клас в 7 клас, обаче имаше 3ма, които останаха и госпожата им писа шестици Иначе последствия никакви класната ни пита де сме били, опита се да ни прочете конско и се отказа.
    Everything it`s possible !

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    И кво?И аз имам 8 и 1/3,ама класната е кухо дърво и нищо не ми казва.Таке че не се вкарвай в някви филми.Може пък да ви се размине.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    +++

A пък при нас не пишат отсъствия,ако го няма целия клас ....никой няма да тръгне да се занимава точно с нас,при положение,че когато си тръгне 1 клас си тръгват и всички други

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad

с

Ми избягайте ЦЕЛИЯ КЛАС и после кажете, че сте объркали стаята и като го е нямал даскалът, сте помислили, че не е в училище и сте си тръгнали. Звучи сложно, но е простичко

Абе,вие случайно да не сте втори клас?
    Такива неща при нас са ежедневие,ние редовно сме си по 15 човека,въпреки че трябва да сме 27,някои индивиди не се вясват в даскало с месеци,накрая дадат една фалшива бележка и всичко е тип-топ.
    Ебаси филмираните деца...
    Зависи колко са ви строги даскалите,ние примерно нашия клас го правиме същото-не сме влизали в информатика от месеци,ама абсолютно никой не влиза и госпожата даже ни се кефи и нищо не ни казва.
    Кво се глезиш,нали не си избягала само ти?Най-много едно конско да ви дръпнат и туй ще да е ...

Олеее ама колко сте спекани! Сега ще ви хвърлят на крокодилите!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си