- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- бягство от училище
Защо бягате,като после ще се вкарвате във филми ?
Странна работа
Но все пак във всяко училище е различно..Ако всички сте избягали няма право да ви пише отсъствие,доколкото знам..Не знам..Може да викнат родителите ви..Да ви накажат..Директора да ви "прочете конското"![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еми ние няколко пъти бягаме целия клас в старото ми даскало,идва помощник директорката и ни чете конско,и казва че другия път ще има последствия.И това всеки път едно и също.А сега всеки си бяга когато си поиска и никой нищо не ни казва.
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Mного мразя такива хора, които все прецакват класа и остават там.Да не си беше тръгнала.Нищо няма да ви направят.Омг.
хаха какво ти пука бе оле...![]()
![]()
Пф , почти целия клас бягахме от час само 5/6 сдухловци останаха и к'во стана .. ?! Нищоо .. Споксс най-много да ви питат що сте избягали ..![]()
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
И с какво го прецакват?Кога ще проумеете,че няма такава простотия,че не можело да се пишат отсъствия на целия клас?Това е някакъв мит,който се ползва,когато някой се опитва да надъха и другите да избягат,че да не е сам/а.Първоначално написано от DevilWish
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Защо обаче всички си мислят ,че избяга ли целия клас отсъствия не се пишатПървоначално написано от muscle
![]()
![]()
![]()
Мдаа... Пишат сеПървоначално написано от teenems
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Никога не сме бягали абсолютно целия клас. Винаги се намират 3-ма Юда.![]()
![]()
![]()
Въх ние само 1 път сме бягали целия клас в 7 клас, обаче имаше 3ма, които останаха и госпожата им писа шестициИначе последствия никакви класната ни пита де сме били, опита се да ни прочете конско и се отказа.
Everything it`s possible !
И кво?И аз имам 8 и 1/3,ама класната е кухо дърво и нищо не ми казва.Таке че не се вкарвай в някви филми.Може пък да ви се размине.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
+++Първоначално написано от DevilWish
A пък при нас не пишат отсъствия,ако го няма целия клас....никой няма да тръгне да се занимава точно с нас,при положение,че когато си тръгне 1 клас си тръгват и всички други
![]()
Ми избягайте ЦЕЛИЯ КЛАС и после кажете, че сте объркали стаята и като го е нямал даскалът, сте помислили, че не е в училище и сте си тръгнали.Звучи сложно, но е простичко
![]()
Абе,вие случайно да не сте втори клас?![]()
Такива неща при нас са ежедневие,ние редовно сме си по 15 човека,въпреки че трябва да сме 27,някои индивиди не се вясват в даскало с месеци,накрая дадат една фалшива бележка и всичко е тип-топ.
Ебаси филмираните деца...![]()
![]()
![]()
Зависи колко са ви строги даскалите,ние примерно нашия клас го правиме същото-не сме влизали в информатика от месеци,ама абсолютно никой не влиза и госпожата даже ни се кефи и нищо не ни казва.![]()
Кво се глезиш,нали не си избягала само ти?Най-много едно конско да ви дръпнат и туй ще да е ...![]()
![]()
Олеее ама колко сте спекани! Сега ще ви хвърлят на крокодилите!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..