- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- охх ... не знам какво да правя ; ((
Здравейте ! Харесвам си едно момче, за неговите чувства не съм сигурна какви са.Веднъж е бил казал, че съм сладка - нищо повече, но това не означава нищо.Проблемът е, че годината свършва, остана 1 месец и няколко дена, а другата година ще бъда в друго училще, а той - в това .. Познаваме се от февруари месец тази година.Понякога в междучасията се закачаме, тръгнаха слухове, че се харесваме, нооо ..... Когато ме питат дали го харесвам аз отричам, но в дъното на душата си знам, че го харесвам и то много .. Не знам какво да правяНякакви съвети ?!
Благодаря предварително![]()
![]()
кристалната топка ми казва, че стеее....6 клас?
--Лудите, лудите - те да са живи!
Задълбочи малко отношенията си с него и виж накъде ще тръгнат нещата..![]()
I don`t care .. ;] ..
грешка 7ми са.Първоначално написано от KpucmuHa
ПП - Само увлечение е .
същата работа...Първоначално написано от Metal
много си се филмирала
--Лудите, лудите - те да са живи!
just act
<---ако наистина го харесаш....
иначе и аз мисля че е само увлечени...но в крайна сметка к'во ли разбирам,а?....
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
не знам .... може да сте прави и наистина да е увлечение, но не съм се чувствала така преди .. аа иначе е лошо момче, но въпреки това продължавам да го харесвам
.. искам да го забравя, но не мога ..
7ми клас , "лошо момче" ....Ще се осъзнаеш някой ден ,дано не е прекалено късно тогава![]()
--------------------------------------------------------
амии ... честно казано наистина не се осъзнавамПървоначално написано от BlueFace
и не разбрах
![]()
Ще минат години ,ще натрупаш опит и житейска мъдрост и ще разбереш.Първоначално написано от galeto6
--------------------------------------------------------
Ха... Та ти още не си признала пред себе си, че го харесваш, пък си тръгнала да казваш на приятели и на него самия...
Както прочетох че някой е написал.. "Филмираш се" - много точно определение.
Обикновено обичам да давам съвети, но тук няма какви. Просто поредната хлапетийска историйка, на която ставам свидетел аз самата всеки Божи ден в даскалото.
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Съгласна съм с теб .. И аз съм на това мнение ..Първоначално написано от Lucyy
![]()
не му казвай нищо...до 2-3 седмици макс месец ще ти е миналоПървоначално написано от galeto6
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
мне 7 клас еПървоначално написано от KpucmuHa
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Като го видя какво да правя ?! Да се права на безразличнаили да го гледам
(той е в друг клас и това ще ни е последната година в едно училище явно) ?
Просто се дръж както преди. Защо трябва да си променяш държанието?
Боже опази ако съм била такъв дечко миналата година 0.о
Продължавайте си в същият дух, и... игнорирай го от време на време - накрая ще ти падне хД
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q