.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Град
    Sофiiя City xD

за момчетата и приятелките

Въпросът ми е предимно към момчетата: Влюбвали ли сте се в своя приятелка и .. защо?

Питам, защото наскоро един приятел каза, че момче никога не би общувало с момиче, с което не би имал връзка (евентуално), имало много малко изключения..

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Естествено че да

В тоя свят висчко се върти около секса. Т.е. секса е най-първия и винаги присъстващ елемент в едно запознанство и една връзка, каквато и да е тя.(Говорим за отношения между различни полове). Кой доколко си го признава е друга тема.

Ако не можеш да понесеш тая истина - марш в манастир.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    мога мога

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А така

Спрайт - нещата такива, каквито са Много верни неща казват

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Когато се запознах с най-добрия ми приятел преди 2 години. Той ме сваляше непрекъснато и уж съвсем случайно сме се видели, а всъщност разпитвал за мен и т.н. А сега сме излючително добри приятели. Който ти е казал, че "момче никога не би общувало с момиче, с което не би имал връзка (евентуално), имало много малко изключения" е много прав, обаче с времето типа връзка се променя разбира се, ако връзката се запази.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Аз имам много момичета, които са ми френдки. Никога не съм имал предвид за нещо повече от дружба. Просто при мен е така когато едно момиче ми е френдка аз гледам на него като на такава. И не ми минават мисли за секс помежду ни.

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Palpatin
    Аз имам много момичета, които са ми френдки. Никога не съм имал предвид за нещо повече от дружба. Просто при мен е така когато едно момиче ми е френдка аз гледам на него като на такава. И не ми минават мисли за секс помежду ни.
    Да бе да ... На мен са ми минавали мисли за секс с някои от приятелите ми,а съм момиче...Не ти вярвам !
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    people`s wet dreams
    Да помня в 7-8 клас в училище. Стоеше пред мен и изобще без да усетя е станало нещо между нас и тя ме подсети , че сме по-близки, аз не се бях усетил, и вкрайна сметка като опряхме до сериозното аз провалих всичко и нищо не излезе...

nefchi_bs aз не те карам да ми се довериш. Но е така. Гледам на френдките като на сестри.

duuuh. Че кой не се е влюбвал в свой/я приател/ка
    Тази година се запознах с една адски яка група хора и почти веднага се влюбих в едно от момчетата :Д
    След време му казах и резултата е ...... най-добрият ми приятел :Д
    както и всичките други мимчета с които се запознах... станахме едно голяаааааамо семейство

Не знам що,ама по принцип се влюбвам в почти всяка с която се запозная (защото ест. е красива.. )и после е някво много кофти,не знам с момиче не мога да бъда приятел,НАЙ-много познат.....щото като съм с нея,не мога да ..... офф какво ли обеснявам.

отговарям на въпроса:да...

Не знам що,ама по принцип се влюбвам в почти всяка с която се запозная (защото ест. е красива.. )и после е някво много кофти,не знам с момиче не мога да бъда приятел,НАЙ-много познат.....щото като съм с нея,не мога да ..... офф какво ли обеснявам.

отговарям на въпроса:да...

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Естествено, че ми се е случвало!Просто момчетата гледаме да общуваме повече с момичета който харесваме като външност.(не казвам за всички, а за повечето).Това изказване "Mомче никога не би общувало с момиче, с което не би имал връзка (евентуално), имало много малко изключения.."
    eе напълно правилно по мое мнение

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    Естествено, че ми се е случвало!Просто момчетата гледаме да общуваме повече с момичета който харесваме като външност.(не казвам за всички, а за повечето).Това изказване "Mомче никога не би общувало с момиче, с което не би имал връзка (евентуално), имало много малко изключения.."
    eе напълно правилно по мое мнение
    ем как няма си съгласен, нали братчед ти го каза

Град
    София
    С една от най-добрите ми приятелки се познаваме от 3 години.Тя е привлекателна като външност и то просто от контактите рано или късно се влюбваш.Помисли щом си приятел с някой значи той те привлича с характер и ако е от другия пол просто.. няма начин рано или късно да не го заобичаш не само като приятел

Re: за момчетата и приятелките

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Въпросът ми е предимно към момчетата: Влюбвали ли сте се в своя приятелка и .. защо?

Питам, защото наскоро един приятел каза, че момче никога не би общувало с момиче, с което не би имал връзка (евентуално), имало много малко изключения..
    Сигурно сте започнали да ставате близки, като приятели, а той ти точи ножа и те харесва. Верно е това, че приятели не можем да бъдем, не и ако харесваме някой мадама. За всички, дето разпрат, "тази ми е като сестра"- сте бахти лицемерите.
    Важното е, че ти го е казал. Сигурно нещо го спира да те забие - ако те харесва толкова, че го е страх да не те нарани или ако имаш приятел

Град
    Sофiiя City xD

Re: за момчетата и приятелките

Цитирай Първоначално написано от pastel
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy

Сигурно сте започнали да ставате близки, като приятели, а той ти точи ножа и те харесва. Важното е, че ти го е казал. Сигурно нещо го спира да те забие - ако те харесва толкова, че го е страх да не те нарани или ако имаш приятел
    Не мисля, че ме харесва, той е най-добрия приятел на гаджето ми. Просто обсъждахме мисленето на момчетата и момичетата и той го изръси, затова реших да питам.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да, за жалост и тя се влюби в мен и аз я нараних...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Stara Zagora
    Най-серозното ми гадже беше най-добрата ми приятелка (една мацка от моя отбор) ама след около 2 години се прецакаха нещата и съм се заклел че ако някое момиче ми каже че ме обича ще и разбия устата

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Естествено че да

В тоя свят висчко се върти около секса. Т.е. секса е най-първия и винаги присъстващ елемент в едно запознанство и една връзка, каквато и да е тя.(Говорим за отношения между различни полове). Кой доколко си го признава е друга тема.

Не всичко се върти около секса и тук не става дума за секс, а за любов .
    НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .

Скайп : somebody---

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от Fobus
    и съм се заклел че ако някое момиче ми каже че ме обича ще и разбия устата
    горко й..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Не е вярно.Момче съм и имам много приятелки които не изкам да ги чукам,а само половината са грозни.
    Сега сериозно,моя приятелка,с много привлекателна външност,към която преди доста време изпитвах нещо,но сега не много,сега сме приятели само,да постянно пускам сексуални вицове и лафофе спрямо нея,пред нея,но предполагам че и тя го приема всичко на майтап иначе до сега да сме се излупкали,предложих и дори оргия да правим и многозначен отговор последва от нея

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Не е вярно.Момче съм и имам много приятелки които не изкам да ги чукам,а само половината са грозни.
    Сега сериозно,моя приятелка,с много привлекателна външност,към която преди доста време изпитвах нещо,но сега не много,сега сме приятели само,да постянно пускам сексуални вицове и лафофе спрямо нея,пред нея,но предполагам че и тя го приема всичко на майтап иначе до сега да сме се излупкали,предложих и дори оргия да правим и многозначен отговор последва от нея

Ауууу The horror of the uneducated......

По темата: Не съм се влюбвал в приятелка ,но имам няколко , с които бих правил секс.С повечето ми приятелки сме в чисто приятелски отношения

--------------------------------------------------------

Повече от фен
    Град
    плд
    Интересна тема. Аз съм момиче и според мен понякога от близки приятели на края нещо повече става (познавам няколко човека, при които е ставало така), но от друга страна мисля, че е възможно и обратното - между момиче и момче да има само едно голямо приятелство. Доста хора казват, че няма такива неща, но аз мисля, че има.
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от remix1912

Ауууу The horror of the uneducated......

По темата: Не съм се влюбвал в приятелка ,но имам няколко , с които бих правил секс.С повечето ми приятелки сме в чисто приятелски отношения
    Нещо мишката се обади,стига говедо стана банално всеки представящ себе си като умник да казва на някой други преди всеки свой пост че е необразован,пък дори и отсрещната страна да няма никакви правописни грешки,също мислиш че не мога да пиша и грамотно ,което показва колко си тъп и ограничен,тук не сме на някаква беседа по политология ,а сме на седенка ,пишем си каквото и както искаме,ако искам ще си пиша без задръжки,ако искам със.
    Ти лайнарчо си някой да ми държиш сметка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си