.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Град
    Varna (:

Безнадеждно влюбена.

Уфф .. Начии Преди 4 години се запознах с едно момче ( беше ново в училище ), а аз нали бях мъничка и тъпа ( не че сега не съм ) се влюбиих .. тои се оказа пълен тъпак ама също така и първата ми истинска любов
    Миналата година кандидатства ии си тръгна от моето училище .. Тогава си бях казала, че ще го забравяя защото ми носеше само проблеми ( пиянство, пушене, трева.. ) НО не мога
    Скоро си писахме и той твърдеше, че ме обича, но.. не знам дали да му вярвам вече .. много ме лъга, но аз не можех да му се сърдя .. твърде слаба съм .. и сега отново .. върза ми тенекия .. и аз ПАК му простих
    Сега се питам.. заслужава ли си ? Защо продължавам да го обичам като ми причинява само негативи
    Пфф.. Знам, че го обичм, знам, че искам да съм с него.. но защо тои продължава да ме лъже ? .. Не може ли да ми каже едно категорично НЕ и всичко да свърши .. а не да ми казва, че ме обича, а на другия ден да ме игнорира
    Fear is only in our minds
    Taking over all the time
    You poor, sweet, innocent thing
    Dry your eyes and testify
    You know you live to break me -- don't deny,
    Sweet sacrifice

Amy Lynn Lee <33

Re: Безнадеждно влюбена.

Цитирай Първоначално написано от Mariyana

Сега се питам.. заслужава ли си ? Защо продължавам да го обичам като ми причинява само негативи
    1`. Не не си заслужава..запази си малко достойнство де . .
    2`. Според мене просто трябва да спреш да мислиш за него.. Блок отвсякъде .. и късаш всички отношения с него..
    Не го виждаш всеки ден . . още по-лесно стягай се и го заебавай тоя!!
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Днешните кифли сте толкова наивни ...

Естествено ,че не си заслужава ...Защо ни задаваш въпрос на който знаеш отговора .....

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp

2`. Според мене просто трябва да спреш да мислиш за него.. Блок отвсякъде .. и късаш всички отношения с него..

+++

Уфф .. Начии Преди 4 години се запознах с едно момче ( беше ново в училище ), а аз нали бях мъничка и тъпа ( не че сега не съм ) се влюбиих .. тои се оказа пълен тъпак ама също така и първата ми истинска любов
    Миналата година кандидатства ии си тръгна от моето училище .. Тогава си бях казала, че ще го забравяя защото ми носеше само проблеми ( пиянство, пушене, трева.. ) НО не мога
    Скоро си писахме и той твърдеше, че ме обича, но.. не знам дали да му вярвам вече .. много ме лъга, но аз не можех да му се сърдя .. твърде слаба съм .. и сега отново .. върза ми тенекия .. и аз ПАК му простих
    Пфф.. Знам, че го обичм, знам, че искам да съм с него.. но защо тои продължава да ме лъже ? .. Не може ли да ми каже едно категорично НЕ и всичко да свърши .. а не да ми казва, че ме обича, а на другия ден да ме игнорира

нали знаеш любовта не прщава

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Днешните кифли сте толкова наивни ...

Естествено ,че не си заслужава ...Защо ни задаваш въпрос на който знаеш отговора .....
    Съгласна ++
    Тук няма какво да коментирам..
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Не съм чел темата,но ще те попитам нещо.

Какво очакваш от връзката ви?

Ще бъдеш ли обичана колкото ти него?

И мислиш ли,че можеш да си щастлива с него?
    ОДИН!!!

Град
    plovdiv
    Погледни семейство Чипеви от Big Brother и си направи извод имате ли бъдеще!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Не си заслужава да си пилееш времето с него.

Град
    Varna (:

..

darkPaladin Пуснато на: Чет Май 06, 2010 12:00 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Не съм чел темата,но ще те попитам нещо.

Какво очакваш от връзката ви?

Ще бъдеш ли обичана колкото ти него?

И мислиш ли,че можеш да си щастлива с него?

Еми .. 1. От връзката ни очаквам да го почувствам близък и да е мой.. Което не мисля, че ще стане ама..
    2.Не, не мисля, че ще съм обичана
    3.Мисля, че на моменти ще съм щастлива от мислъта, че най-сетне е с мен, но от друга страна няма да съм, защото ще знам, че това което ще имаме заедно няма да е истинско..
    Бтв, BlueFace, за кифла не се имам, но щом казваш.. Не бих правила прибързани преценки
    Е.. мерси
    Мисля, че всичко между нас е свършило след като не само аз съм на това мнение.. А и сега си имам приятел, които твърди, че ме обича.. ще се пробвам и ако нещата потръгнат всичко ще стане много по-розово
    Taking over all the time
    Sweet sacrifice

Amy Lynn Lee <33

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Подписа.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    Varna (:

..

Окей, окей.. аз съм кифла, слушаща метъл .. Абе, остави.. аз се опитвам да споделя нещо лично и да потърся утеха у някого, а вие естествено ме нападате
    Taking over all the time
    Sweet sacrifice

Amy Lynn Lee <33

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar

Re: ..

Окей, окей.. аз съм кифла, слушаща метъл .. Абе, остави.. аз се опитвам да споделя нещо лично и да потърся утеха у някого, а вие естествено ме нападате
    Хора! Не казвайте за някого какъв е без да го познавате!
    Вие виждали ли сте метъл-кифла?! Омг...

Ми слушай ся! Не се занимавай изобщо с такъв човек. Дори да го обичаш супер много.. остави го. На такива хора не бива да се прощава,защото не знаеш с какво още може да те излъже. Кажи му, че приключвате до тук и че не искаш повече лъжи от неговата уста. Ще боли,но това е най-доброто за теб.. според мен.

А вие стига сте я нападали,защото ако бяхте на нейното положение и вие щяхте да сте по същия начин. Не тя избира в кого да се влюби. Просто става.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Нямам какво повече да добавя
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Varna (:

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0

Ми слушай ся! Не се занимавай изобщо с такъв човек. Дори да го обичаш супер много.. остави го. На такива хора не бива да се прощава,защото не знаеш с какво още може да те излъже. Кажи му, че приключвате до тук и че не искаш повече лъжи от неговата уста. Ще боли,но това е най-доброто за теб.. според мен.

А вие стига сте я нападали,защото ако бяхте на нейното положение и вие щяхте да сте по същия начин. Не тя избира в кого да се влюби. Просто става.

Мерси за разбирането
    Вече съм му писала, че не искам нещата да са така и го питах за каква ме има, щом продължава да ме лъже.. отговорът му беше: Еми, за приятелка те имам общо взето, защото не те възприемам като нещо повече.. .. е тва ме срази ..
    Сякаш ми каза направо не те искам и точка
    След което се скарахме ии го блокнах както ме посъветвахте
    Сега съм си с настоящия.. и мисля, че почвам да чувствам нещичко към него
    Taking over all the time
    Sweet sacrifice

Amy Lynn Lee <33

Град
    Varna (:

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0

Мерси за разбирането
    Вече съм му писала, че не искам нещата да са така и го питах за каква ме има, щом продължава да ме лъже.. отговорът му беше: Еми, за приятелка те имам общо взето, защото не те възприемам като нещо повече.. .. е тва ме срази ..
    Сякаш ми каза направо не те искам и точка
    След което се скарахме ии го блокнах както ме посъветвахте
    Taking over all the time
    Sweet sacrifice

Amy Lynn Lee <33

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Само така. И не се давай на такива малоумни същества да те манипулират.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

НЕ си заслужава. Не си заслужава да си с човек, носещ ти само проблеми. Човек,който те лъже,мами .. Опитай се да го забравиш.Трудно е, но ще ти е по-добре без него.

И дано новият да е по-добър .

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs

Хубаво, че с предишния, за който е и темата, сте се изяснили (сигурно ако по-рано бяхте поговорили - и по-рано щеше да се случи), обаче последното ти изречение просто ме хвърли в потрес. Момиче, и аз много харесвам текстовете на Ейми - вероятно ги знаеш на изуст; някъде в тях да ти е направило впечатление да става дума за нещо различно от ЧУВСТВА?! Как въобще си си разрешила да започнеш връзка с някого, към когото не усещаш „нещичко“ и да чакаш това тепърва да започва да се случва?
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

++

Град
    Varna (:

Цитирай Първоначално написано от yeSHua
    Хубаво, че с предишния, за който е и темата, сте се изяснили (сигурно ако по-рано бяхте поговорили - и по-рано щеше да се случи), обаче последното ти изречение просто ме хвърли в потрес. Момиче, и аз много харесвам текстовете на Ейми - вероятно ги знаеш на изуст; някъде в тях да ти е направило впечатление да става дума за нещо различно от ЧУВСТВА?! Как въобще си си разрешила да започнеш връзка с някого, към когото не усещаш „нещичко“ и да чакаш това тепърва да започва да се случва?
    Той ми беше повече като най-добър приятел, затова си мислех, че той не ме обича чаак така.. Започнах връзка с него защото бях обезнадеждена и не знаех какво да правя вече за да забравя въпросния манипулатор.. оказа се, че наистина имам чувства към него и, че той е бил до мен през всичкото това време, защото съм му първата любов
    Радвам се, че се намери някой, който ме обича така, защото вече не виждах смисъл в живота си..
    Оказа се, че го обичам де
    Taking over all the time
    Sweet sacrifice

Amy Lynn Lee <33

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    Добре, дано връзката ви е щастлива... Но съм малко скептичен и се чудя дали един от двама ви не бърка усещането за духовна близост с другия с любовта. Бъдещето ще покаже - времето е ваше
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

А и сега си имам приятел, които твърди, че ме обича.. ще се пробвам и ако нещата потръгнат всичко ще стане много по-розово [/color][/b]
    Ти си ултра зле... Как така обичаш един, а ходиш с друг? А тва после дето го изцепи "сега съм си с настоящия и мисля че почвам да чувствам нещо към него" счупи глупомера отсякъде...

Боже Господи .. На колко си ?
    Позволяваш да си играе с тебе, пък после той бил лошия. Позволяваш да се подиграват с тебе и само когато на него му се иска да си до него, пък после се оплакваш. И как по точно обичаш това момче, като не си била с него >? Детски работи. Гледай си момчето и не си играй с него, както са си играли с тебе ! Иначе по - добре му кажи още сега истината и да се спасява..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си