- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема, в която да си излеете душата...
Я и аз да си кажа мнението по темата:
Не, защото нямаше да срещна вас и да разбера истината...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
В същото положение съм...Момчето което харесвам ,ту се държи мило с мен ,закача ме, целували сме се прегръщал ме е , ту е някакъв груб ии се държи пренебрежително ... И всеки път когато уж се откажа от него , той пак ми връща надеждите и ме кара да се влюбвам още по-силно. Толкова пъти ме е наранявал , целувал се е с други пред мен , държал се е ужасно ,но после ми трябва една мила дума,един поглед ии сякаш забравям за всичко останало... Чувствам се ужасно ,заради всичко което прави ,заради това ,че не мога да спра да се връщам при него и да го търся. И Каквото и да прави предварително съм му простила...Първоначално написано от gabi_94
![]()
Играе си с теб...
Пробвай се да му кажеш...
Нищо няма да загубиш...
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Много неща , много грешки бих променила . Но все пак е невъзможно , за това се опитвам да ги поправя сега , защото никога не е късно . Може би има само едно чак толкова съществено нещо , което бих променила и което ще се промени . Това ,че в най - сериозния момент от връзката ми , се превърна във връзка от разстояние.Mоето момче замина и го няма вече 2ри месец.Не е като да не сме се разделяли и преди заради пътуванията ни в чужбина , но не е било толкова за дълго. Преди да замине нещата някак си не вървяха , аз бях активната през всичките години , а той оставяше нещата по течението .От постоянните караници , сякаш нещо нормално, от сърденията , обидите понякога и безразличието към някои неща , направо душата ме болеше . Но от това негово заминаване имаше и нещо позитивно. Той осъзна много неща , много неща си обещахме и много неща ще се опита той да промени , а аз ще му помагам .Най - важното е ,че той сам ги осъзна , аз не съм му казвала нищо . Сам се е замислил , когато е останал сам с мислите си и една вечер просто седна и си поговорихме .Но все пак.... Не казвам ,че не ме обича и аз не го обичам .Напротив сигурна съм ,че се обожаваме направо и не бихме помислили за раздяла . Но все пак тези месеци далеко един от друг взеха да ми писват , искам си го тук при мен . Да си лягаме ида се събуждаме заедно както преди.Да делим и споделяме всичко ,дори секса ми липсва . Но така е в живота... всичко си има две страни. Всяко зло - за добро , дано нещата се променят към добро.Аз ще дам всичко от себе си за да се случи .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
zapoznah se sas edno mom4e hareh go toi beje i mnogo gotin po du6a i mnogo gotin na vanjen vid po golqm e ot men s 2 godini parvo si mislih 4e nqma da mi obra6ta vnimanie no toi dori mi pomaga6e da darja kueto mi kato me darpa za6to e mnogo golqm ot rajhodkite go opoznah mnogo dobre si4ko beje perfektno darje6e se s men mnogo dobre i mi obra6ta5e mn vnimani ne zn dali me e haresval ili ne no pati6tata ni se razdeliha ve4e ne go vijdam vaprosat mi e dali me haresva i kakvo da pr ako me haresva za da si stanem g adjeta![]()
bari5, пиши на БЪЛГАРСКИ и то ГРАМОТНО
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Писна ми
Писна ми, винаги да съм добър и да отстъпвам на тези които не заслужават да живеят, писна ми да им приемам долните обиди и да си мълча, писна ми да ме третират сякаш съм никой, писна ми да нямам момиче до себе си, защото не съм нахален като другите и не искам момиче за секс, писна ми никой да не ме изслушва, никой да не ме разбира и винаги да съм сам, писна ми от хората които ми се правят на приятели, но всъщност са ми врагове, писна ми всички да ме приемат на шега, писна ми да съм единствения който чувства любовта, писна ми да съм единствения който споделя мъката с всеки и въпреки това никой да не споделя моята мъка, писна ми да съм сам, депресиран и тъжен, писна ми да плача, че не мога да обеля и една дума на едно красиво момиче когато го виждам всеки ден .
Трябва ли да стана един от тези които мислят само как да изчу*ат поредното красиво момиче, което се е излъгало да излезне с тях и после да го изоставят като мръсно куче ?
П.П. Който е от даскало на име СОУ''св. Седмочисленици'' (Пловдив) да ми пише на скайп
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2xQod74qCJY[/youtube]
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
Sadboy95 ,човек за какво се филмираш ?? На 14 -15 си ,живота е пред теб,за момичета има толкова много време ...Още не си изживял 1/3-та от живота си (ако съдим по това ,че средната продължителност на мъжете в България е 68 години ) ,а вече си "sad"...![]()
Сега ти е времето да се забавляваш ,да спортуваш, да играеш с приятели,да учиш ,за да можеш да си дадеш добър старт в живота
След известно време момичетата ще започнат да те харесват и да оценят тези качества
Просто ако от сеа се сдухаш ще се превърнеш в някакво убито емо,а тях ги харесват само другите сдухани емота
![]()
Не ти казвам да престанеш да се пробваш с момичета ,просто ти казвам ,че не е настъпил края на света,щом някое момиче те отреже.Просто продължаваш напред с високо вдигната глава ,без да ти пукаИма толкова много момичета ,а ти тука си седнал да се депресираш
![]()
--------------------------------------------------------
Ако има нещо, което бих променил в миналото то е да не бях се изпокарвал толкова жестоко с приятелката си, но минало свършено важното е, че сме заедно и гледаме напред. Изяждам се, че не сме от толкова много време заедно, а от извесно време няма какво да си кажем и двамата .... мълчим ли мълчим. Нямам трезво обяснение за случващото се но просто се побърквам отвърте, заради това......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не искам да променям нищо поради простата причниа, че всичко, което съм преживял е причината да съм такъв, какъвто съм сега
You believe but what you see
You receive but what you give