- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Умирам си за секс....
Незнам някъв секс маняк ли ше стана и при другите така ли е ама си умирам за секс. На 16 години девствен съм , като съм в даскало очите ми не падат от хубавите задници направо полудявам... от как стана топло и се почна с късите полички , прилепналите анцузи.Постоянно ги потуптвам някой от съученичките ми макар и да не им се иска. Дори вчера една съученичка доиде с няква къса поличка и розови прашки ... полудях не отлепих поглед докато не се разкрачи и не видях всичко от доло без да се усети
. И ся мисълта ми е се межу краката й....
, а ако ме разберат на някой кво им мисля ... ще им падне шапката
. Сега момичетата като четат темата ще си кажат "Е го е поредния изкуфял за секс" , но въпреки всичко това , когато имам някоя до мен си я обичам не настоявам за секс , но съм го споменавал. Не се сърдя ако откаже. Дори бих искал да правя секс не с приятелката ми (ако в случая имам) , а с някоя друга . Някак си ме гризе съвеста да правя секс с приятелката си , жал ме е за нея. Като имам секс фантазии с някое познато момиче и като се замисля ако сме заедно какво би могло да е и се разтапям в любовни мисли , а секса отива на второ място въпреки , че го искам адски много.
П.С може би 90 % няма да разберат нищо от тая щуротия , но бих се радвал на тези който схванат точно какво чувство изпитвам.
Нарича се пубертет.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Е па добре, само дето никъде не видях въпрос зададен, че да ти отговорим конкретно.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Знам си че съм пубер , но другите момчета от моя клас не са чак такива направо си се чудя кво е тва състояние , подхвърлял съм така на някое момиче кво ще я правя , а другите ги е срам да я поогледат...Първоначално написано от xNiKx
Не , че ми трябва конкретен отговор за нещо просто споделям. Интересно ми е дали има и други които им се случва същото точно като на мен. И ако има да споделятПървоначално написано от ef4etyYy
![]()
Написах , че просто споделям не , че си търся някоя интернет мадамаПървоначално написано от miminko
![]()
Осъзнаваш ,че си на 16 и още не си правил секс ,и това те кара да го искаш още повече...![]()
ХАХА ето защо се радвам от факта,че съм момиче и няма как да съм толкова загоряла![]()
I can't stop myself from loving you <3
Прав сиПървоначално написано от asp1r1n94
. Няма да ми е приятно да навърша 18 девствен ...
Но живея в малко градче... Много ми е интересно кви са тия изруди на по 25-26 години дето се ловят с момичета от моя набор.... аз тва никога не бих го направил....
Ами то не е нормално ,просто хората са изпаднали и не са могли да покажат колко са ''преуспели'' на техни връстнички и затова търсят някои по-малки (наши наборки)![]()
забавник....Първоначално написано от ОНЯ
I can't stop myself from loving you <3
На моита възраст най много с 2 години по малка бих се хванал , ама да е от по развититеПървоначално написано от ef4etyYy
![]()
Е добре де амаПървоначално написано от star1234
1 няма да има за какво толкова да си говорите
2 абе 2 години ,не са малко
Аз съм 9 клас и примерно 8,9 си е най-добре да бъде момичето
Ами аз съм 10 клас , но имам една позната дето е 8 , но пък изглежда по-голяма от съученичикте й . И е израстнала с по-големи от ней .Първоначално написано от asp1r1n94
Е ако си много загоряли няма кой да те съди после
![]()
![]()
![]()
Прав си , но все пак изглежда на моита възраст и както споменах преди малко израстнала е с по-големи и е доста по различна от съучничките и. По междучасията кисне при по големите винаги . А бе честно да ти кажа не и личи , че е 94 ^.^Първоначално написано от ОНЯ
Първоначално написано от star1234
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ми хареса... Но иначе не се притеснявай, ще ти мине след някоя и друга годинка.
Кво да ти кажа не искам да и причинявам болка![]()
Пък и после като го направим 1 път ще земе да и свикна и да я таковам всеки ден![]()
Ами нали ти казвам - пубертет. При повечето е така.Първоначално написано от star1234
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
А искаш ли да станеш ?Първоначално написано от cinderella_gugutka
Schhh! Hear the silence...
"Някак си ме гризе съвеста да правя секс с приятелката си , жал ме е за нея"
да, и мен ще ме е жал за момичето, което и да е, то да прави секс с приятеля сии..ГЛУПОСТ!! по-добре той да си ходи при други, за какво и е..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!