Цитирай Първоначално написано от star1234
Незнам някъв секс маняк ли ше стана и при другите така ли е ама си умирам за секс. На 16 години девствен съм , като съм в даскало очите ми не падат от хубавите задници направо полудявам... от как стана топло и се почна с късите полички , прилепналите анцузи.Постоянно ги потуптвам някой от съученичките ми макар и да не им се иска . Дори вчера една съученичка доиде с няква къса поличка и розови прашки ... полудях не отлепих поглед докато не се разкрачи и не видях всичко от доло без да се усети . И ся мисълта ми е се межу краката й.... , а ако ме разберат на някой кво им мисля ... ще им падне шапката . Сега момичетата като четат темата ще си кажат "Е го е поредния изкуфял за секс" , но въпреки всичко това , когато имам някоя до мен си я обичам не настоявам за секс , но съм го споменавал. Не се сърдя ако откаже. Дори бих искал да правя секс не с приятелката ми (ако в случая имам) , а с някоя друга . Някак си ме гризе съвеста да правя секс с приятелката си , жал ме е за нея. Като имам секс фантазии с някое познато момиче и като се замисля ако сме заедно какво би могло да е и се разтапям в любовни мисли , а секса отива на второ място въпреки , че го искам адски много.

П.С може би 90 % няма да разберат нищо от тая щуротия , но бих се радвал на тези който схванат точно какво чувство изпитвам.
Бате разбирам те нужно ти е някое момиче което да ти пусне на първия ден