- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- напраавих грешка . . не трябваше
аммии зарязвайй го!!!!! такъв кретен не те заслужава!!
бе защо нямам такива проблеми. И да разбере отнякъде какво съм казала никога няма да се учуди, нарани и т.н. .... Оставал е недоволен, че споделям доста нащи лични неща с приятелки, но му обяснявам, че са си ми приятелки и е нормално да споделям. Пък и той също ходи да говори за мен и е нормално. Ако трябва да крия нещо (пък дори и дребно, като skype) ще се чувствам доста гузно. Или ме приема такава каквато съм (споделящаПървоначално написано от LovEsIckk
) или си заминава.
По темата:Аз подкрепям едно мнение, казано по-горе - че при вички случаи, връзката ви е обречена. Той те лъже(дори и в skype) постъпва нечестно. Верно, че целувките могат да са безобидни, но е можел да ти каже (аз си пращам целувки и прегръдки с няколко приятели и съм му казала на моя). Ти пък си му ровила в личните неща. Ако му кажеш ще ти се ядоса (но не е сигурно дали ще скъсате). Ако не му кажеш, ще го излъжеш. Ако ти харесва да има лъжи между вас, не му казвай. Можеш да го подтикнеш сам да ти каже, с намеци нек'ви ли нещо такова![]()
здрастигази история ми е добре позната.бихте посъветвала:да не му казваш,а ако го обичаш истински,просто се опитай отново да го спечелих.бъди по-мила,страстна,не се карай с него.да се караш с момчетата.това най го мразят.според мен е хубаво малко да го държиш в напрежение,ама да му дигаш грандиозни скандали за глупости.
покажи му,че ти си по-добра от нея.знаеш как.успех!!!!!!!!
мечтата ти
здраститази история ми е добре позната.бихте посъветвала:да не му казваш, ако го обичаш истински,просто се опитай отново да го спечелих.бъди по-мила,страстна,не се карай с него.да се караш с момчетата.това най го мразят.според мен е хубаво малко да го държиш в напрежение,ама да му дигаш грандиозни скандали за глупости.
покажи му,че ти си по-добра от нея.знаеш как.успех!!!!!!!!
мечтата ти
Имаше едно лафче преди време точно за такива ситуации. Нещо от сорта на "Да не се гониме, че ще вземем да се хванеме". Или с две думи там където се ровичкаш все ще изскочи нещо. Дали си заслужава да се ядосваш заради някакви скайп емотиконки - според мен не. За това, че е споделил за скандал между вас - какво лошо има? Всеки има нуждата да сподели за проблемите си и едва ли е от особено голямо значение с кого споделя.
И аз съм в такава ситуация в момента. Смея да твърдя, че обстоятелствата в моя случай са доста по-утежняващи, но въпреки това с един искрен разговор всичко се изясни.
Моят съвет е да не му казваш, че си влизала в скайпа му, а само че си разбрала за някакви негови разговори с дадено момиче и го помоли да ти каже дали има нещо между тях. Той естествено ще отрече, но предполагам си познаваш момчето и би усетила кога те лъже в очите. След този разговор вече би трябвало сама да можеш да си прецениш накъде отива връзката ви и има ли въобще причина да се ядосваш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И ти ревеш и си мислиш,че си виновна задето си го направила това?!
Ма ти луда ли си?!Наистина не е хубаво така да нахлуваш в личното пространство и да,щеше да ти е много гузно ако не беше открила нищо,но в случая направо се радвай,че си постъпила така..явно просто не е искрен с теб,недей да бъдеш толкова наивна..