.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

напраавих грешка . . не трябваше

Имах паролата на скайпа на мойто момче от доста време, но до сега не си бях позволила да влезна.. просто нямах нужда! Имам му доверие, но преди 2-3 дни се изпокарахме и той се държеше лошо и студено.. сега е извън София и .. реших да влезна да погледна.. един бърз поглед..

Още с влизането му писа някакво момиче, след което излезна хронология с нея.. в която почти на всеки 2ри- 3ти ред имаше целувки, прегръдки . .

Той я попита дали си е намерила гадже, после стана въпрос за мене .. и той й каза, че сме скарани и , че съм го дразнела и много съм му се отваряла.. и напоследък много сме се карали и спорели и тн . . и пак целувки и пак прегръдки, той я молеше да му праща ощее снимки и така .. а пък тя с удоволствие пращаше по много ..

Сега хем ми е гузно, че съм влизала, хем че е говорил такива неща.. а точно 5 мин преди да прочета това той ми каза, че ме обича . . и не знам вече кво да мисля и кво да направя..
    Да му кажа ли .. че съм влизала или не..

Голям фен Аватара на liim0nka
    Не е редно това, което си направила..но не мисля, че трябва да му казваш.Запази го в тайна, защото предполагам, ще изгубиш доверието му.
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

И аз преди влизах в скайп на моя приятел(бивш). И виждах такива неща. Съответно не му казах, но направих друго. Казах му, че си пиша с разни момчета "виртуална свалка" и той ми каза, че прави същото и двамата се разбрахме да си разменим паролите. Ако искаш направи и ти така, но ако момчето няма чувство за хумор - забрави.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Скайп СЪКССС.

Виж,явно връзката ви не отива на добре.Май общувате прекалено много по този скайп.
    Ако искаш връзката ви , или каквото е останало от нея , да се гради на лъжи -не му казвай.
    Но ако му кажеш мога да ти гарантирам ,че той (понеже съм сигурен,че е от този противен тип момчета,които не познасям) ще почне да ти държи сметка защо си влизала,ще се скарате и ще скъсате.

Реално погледнато връзката ви няма бъдеще и е най-добре да му кажеш ,да се разберете и да се приключат нещата

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Връзката си е много добре.
    единствената му грешка е, че споделя за двама ви на непознат човек.
    Макар че на всеки му се е случвало.
    И аз съм се скарвала с моя приятел и съм пишела на хора в скайп колко ме е издразнил и колко тъпо ми е и как не искам да го виждам, но това е моментно състояние.

А относно и-нет целувките и прегръдките - радвай се, че не ги раздава на живо.
    Шибаният скайп е една монотонна история, винаги ще прехвърчат и-нет емотиконки из него.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Връзката си е много добре.
    единствената му грешка е, че споделя за двама ви на непознат човек.
    Макар че на всеки му се е случвало.
    И аз съм се скарвала с моя приятел и съм пишела на хора в скайп колко ме е издразнил и колко тъпо ми е и как не искам да го виждам, но това е моментно състояние.

А относно и-нет целувките и прегръдките - радвай се, че не ги раздава на живо.
    Шибаният скайп е една монотонна история, винаги ще прехвърчат и-нет емотиконки из него.

А това, че съм влизала без той да знае.. ще го загубя . .

ощеее мненияя??

По-добре не му казвай, че си му влизала в скайпа, защото така ще реши, че не може да ти има доверие и ще се скарате.
    Колкото до прегръдките и целувките - ами, не мисля, че са нещо много сериозно, и аз съм пращала, докато ходех с бившия ми и снимки съм си разменяла, но никога не съм взимала тези неща насериозно. Е, той като разбра доста ми мрънка, ама и той не беше цвете за мирисане. Спокойно, случват се такива работи.

Град
    София
    Мнението ми?
    Ами моето мнение е, че той е боклук.
    1-во, до колкото разбрах "те обича". Момиче, когато някой те обича, няма да има нужда от друга, та ако ще и по скайпа да е. Въпреки, че наистина skype sucks!
    2-ро, не е било редно, да му влизаш в скайпа, а сега връската ви ще пропадне. Първо, защото тебе ще те гризе съвестта, за дето криеш от него, че си му влизала в скайна. Второ, защото няма да му имаш никакво доверие. Трето - кажеш ли му, КРАЙ, защото и той вече няма да ти вярва.

Според мен, при всички случаи връзката ви е обречена, освен ако не си много добра лъжкиня разбира се. Но ако го обичаш, няма да го лъжеш. Аз поне не правя така. ;]
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

Голям фен Аватара на playhard1
    Цитирай Първоначално написано от Lucyy
    Мнението ми?
    1-во, до колкото разбрах "те обича". Момиче, когато някой те обича, няма да има нужда от друга, та ако ще и по скайпа да е. Въпреки, че наистина skype sucks!
    Така е, ако те обича, няма да има нужда да поглежда друга. Повечето до тук казаха, че виртуалните целувки не значели нищо. Не съм съгласен с тях.. Дори да е виртуално, не мисля, че е редно да пращаш целувки и прегръдки на друг/а..
    Do you know what is loneliness, among so much people?

човека просто е отпуснал напрежението....
    поне тва момиче от вашия град ли е?ако е може да има и още..ако не е няма смис да се затормозяваш...
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Аа, той щял да изгуби доверието си в нея, защото тя му е влизала в скайпа?!.. А нейното доверие? Това, че са се скарали, не означава, че веднага трябва да си го излива пред друга, да и праща целувки и прегръдки и да иска тя да му праща снимки и т.н.. Вместо да се опитва да оправи нещата с приятелката си, той се занимава с някаква там и си прави кефа, нали.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

поговори с него..може да ти обесни,защо и е искал снимки и защо е пращал целувки и прегрътки..по-добре се изяснете отколкото да се чудиш какво става
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    бе за сега според мен,не му казвай, че си влизала.
    ако имате проблеми за напред - тогава можеш да повдигнеш въпроса..
    И т'ва с паролите е много гадно.. приятеля ми имаше моята и скайпа ми беше нон стоп пуснат у тях , дори когато сме заедно.Един нормален разговор не можех да водя с приятелки , дори като се скарам с него,защото той зяпаше всичко.. Принуди ме да си направя 2ри скайп който умело криех от него,когато идваше у дома..

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    бе за сега според мен,не му казвай, че си влизала.
    ако имате проблеми за напред - тогава можеш да повдигнеш въпроса..
    И т'ва с паролите е много гадно.. приятеля ми имаше моята и скайпа ми беше нон стоп пуснат у тях , дори когато сме заедно.Един нормален разговор не можех да водя с приятелки , дори като се скарам с него,защото той зяпаше всичко.. Принуди ме да си направя 2ри скайп който умело криех от него,когато идваше у дома..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Не му казвай. Имай си едно на ум.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    И какво като не му каже"?Да не би нещата да си останат както преди?

За мен цялата история е много детинска...Пича има гадже,те общуват по СКАЙП ,той зарибява друго момиче по СКАЙП .....Явно вече такава модата

Както вече казах тя трябвада му признае ,той ще и вдигне СКАЙП скандал и висчко ще приключи

Голям фен

Re: напраавих грешка . . не трябваше

Цитирай Първоначално написано от martinkata
    Имах паролата на скайпа на мойто момче от доста време, но до сега не си бях позволила да влезна.. просто нямах нужда! Имам му доверие, но преди 2-3 дни се изпокарахме и той се държеше лошо и студено.. сега е извън София и .. реших да влезна да погледна.. един бърз поглед..

Още с влизането му писа някакво момиче, след което излезна хронология с нея.. в която почти на всеки 2ри- 3ти ред имаше целувки, прегръдки . .

Той я попита дали си е намерила гадже, после стана въпрос за мене .. и той й каза, че сме скарани и , че съм го дразнела и много съм му се отваряла.. и напоследък много сме се карали и спорели и тн . . и пак целувки и пак прегръдки, той я молеше да му праща ощее снимки и така .. а пък тя с удоволствие пращаше по много ..

Сега хем ми е гузно, че съм влизала, хем че е говорил такива неща.. а точно 5 мин преди да прочета това той ми каза, че ме обича . . и не знам вече кво да мисля и кво да направя..
    Да му кажа ли .. че съм влизала или не..

Извинявай че ти го казвам, но щом флиртува с други дали те обича истински както ти го казва? Думите не се казват, а се доказват. Странно ми е, уж че те обича, а флирта с други момичета говори друго. Аз никога не бих причинил това на човека до себе си. Само си помисли за това, защото мога да усетя че ти го обичаш много и то истински
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Lucyy
    Мнението ми?
    2-ро, не е било редно, да му влизаш в скайпа, а сега връската ви ще пропадне. Първо, защото тебе ще те гризе съвестта, за дето криеш от него, че си му влизала в скайна. Второ, защото няма да му имаш никакво доверие. Трето - кажеш ли му, КРАЙ, защото и той вече няма да ти вярва.

Според мен, при всички случаи връзката ви е обречена, освен ако не си много добра лъжкиня разбира се. Но ако го обичаш, няма да го лъжеш. Аз поне не правя така. ;]
    +1

Град
    Враца
    Хаха, гузно ти е, ма мисля, че няма защо Щом имаш паролата му, предполагам той ти я е дал, а щом ти я е дал, значи няма против да гледаш, т.е. не трябва да ти е гузно
    И аз и другарчето ми си имаме паролите (то мойте пароли сички ги имат, де ;д;д) и аз като съм му влизала в сайтовете, в които си общува с приятели и т.н. и съм виждала мнооого странни разговори с момичета и като се чухме веднага си го попитах и той ми обясни и звучеше правдоподобно. Всичко се връзва На кратко съм си въобразила много грешни нещица ;д Ако поговориш с него и кажеш какво те притеснява, ще ти е по-добре. А така, хем ще ти е гузно, хем ще се чудиш ква е тая и т.н. И не му викай, не му вдигай скандали, бъди позитивна д;
    еlsy

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    И какво като не му каже"?Да не би нещата да си останат както преди?

За мен цялата история е много детинска...Пича има гадже,те общуват по СКАЙП ,той зарибява друго момиче по СКАЙП .....Явно вече такава модата

Както вече казах тя трябвада му признае ,той ще и вдигне СКАЙП скандал и висчко ще приключи

Може би тя не иска всичко да приключва.....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Бургас
    Но не вярвам да иска да живее в една лъжа ,защото точно това крепи "връзката" им.Пича очевидно не му пука за нея ,какъв е смисъла тя да продължава и да се самозалъгва в името връзката им да продължи ? Дори и да не му каже и да си останат заедно тя няма да е щастлива ,защото ще знае истината.Само ще си изгуби времето с него.

П.П. Както казах за мен тази история е много детинска ....

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ахахахаха

Е като не искаш да разбираш че приятеля ти не ти е верен, що бъркаш в лична кореспонденция?

Сама си се набутала у шамарите.

Скайп = зло, още ли не го знаете? Ся варианите ти са два - да си траеш да се терзаеш и вкрайна сметка да си развалиш иначе хубавата връзка, или да му кажеш, да се скарате и пак да си развалите връзката.

Него не го разглеждам, щото.. скайпа си е скайп. Показател е че на живо господинчото нищо прави.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Не се обвинявай, че си му влизала в скайп. Не си направила нещо грешно.. Поговори си хубаво с него!!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Ако той я харесва и флиртува с нея зад гърба ти,по-добре го зарежи.Не му казвай,че си влизала в скайпа му ами,че заслужаваш някой по-добър,който няма да ти изневерява зад гърба ти.По-добре да му затвориш устата и да се държиш на ниво,от колкото той да те зареже заради нея и после ти да страдаш,всъщност без причина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си