.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Супер фен Аватара на ScarletBite

Успокойте съвестта ми!

На 15 съм.Само на 15, по дяволите!!
    Би трябвало да бъда наивна, влюбчива... но не съм.Чувствителна натура съм, признавам, но на едно по-дълбоко ниво.
    Разбирам хората.Влизам им под кожите.Мога да им се покажа в каквато си светлина искам, за да ги впечатля - постоянна форма просто нямам.
    Проницателна съм.И тук се корени проблемът ми!
    Виждам мъжете - уж силен пол, уж по-големи от мен на години, физически като гардероби, а всъщност толкова лесноманипулативни, податливи, гледащи с блеснал поглед и една и съща надежда да видят одобрение, възхищение, желание в моя... Правещи се на супермени и мачовци, щом са до мен (или която и да е жена, не претендирам да съм нещо особено) - на рицари и закрилници, по-умни и силни, самоуверени и нахални... а отвътре, под черупката - мека глина, която мога да моделирам както си искам.
    Това не е плод на някакъв огроооомен опит - винаги е било така, още с първия.И все е еднакво.

Предполагам, че след време тези вродени психоаналитични качества ще ми влязат в полза.В момента обаче се чувствам като парцал.15-годишен парцал.Мъжкото внимание, откакто бях на... хахаха, 12 (винаги съм изглеждала по-голяма), далеч по-различно от това към приятелките и съученичките ми, ме отрови.
    Нали знаете култа към поп-фолка?И как всяка втора се прави на мъжемелачка и кучка?Страня от всичко това, отвращава ме.Обаче имам чувството, че съдбата нарочно ме замеси в такова тесто, за да се пошегува с мен.Любовни многоъгълници ли не бяха, ухажори с боксьорски стаж (баш чалга) ли не бяха, предложения от чичковци (баш-баш-баш чалга) ли не бяха... Както и да е, тези ги отбягвам.

И ето, че сега това момче се влюби в мен.Мисля, че съм му първото влюбване.Излъчването му... притеснението му... толкова е сладко!Предизвиква умиление.Как да му кажа "Искам да сме само приятели?" и да разбия сърцето му?
    А ми предстои да го направя.И това само, защото, ако повечето мъже са лъвове, а мнозинството средностатически жени - газели, аз съм лъвица!
    Ха, с момчето ще се оправя.Ще му е гадно няколко дни, после ще ме презре и ще продължи напред, а аз ще попадна на поредния балък.
    Но се опасявам, че цял живот ще е така, докато един ден не си намеря майстора... а това също ме плаши.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Имаш време да си преобърнеш 3-4 пъти житейската философия.

Човек трябва винаги да изибира най-доброто за себе си. Съвестта може да се намесва само до едно време.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Re: Успокойте съвестта ми!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    На 15 съм.Само на 15, по дяволите!!
    Би трябвало да бъда наивна, влюбчива... но не съм.Чувствителна натура съм, признавам, но на едно по-дълбоко ниво.
    Разбирам хората.Влизам им под кожите.Мога да им се покажа в каквато си светлина искам, за да ги впечатля - постоянна форма просто нямам.
    Проницателна съм.И тук се корени проблемът ми!
    Виждам мъжете - уж силен пол, уж по-големи от мен на години, физически като гардероби, а всъщност толкова лесноманипулативни, податливи, гледащи с блеснал поглед и една и съща надежда да видят одобрение, възхищение, желание в моя... Правещи се на супермени и мачовци, щом са до мен (или която и да е жена, не претендирам да съм нещо особено) - на рицари и закрилници, по-умни и силни, самоуверени и нахални... а отвътре, под черупката - мека глина, която мога да моделирам както си искам.
    Това не е плод на някакъв огроооомен опит - винаги е било така, още с първия.И все е еднакво.

Предполагам, че след време тези вродени психоаналитични качества ще ми влязат в полза.В момента обаче се чувствам като парцал.15-годишен парцал.Мъжкото внимание, откакто бях на... хахаха, 12 (винаги съм изглеждала по-голяма), далеч по-различно от това към приятелките и съученичките ми, ме отрови.
    Нали знаете култа към поп-фолка?И как всяка втора се прави на мъжемелачка и кучка?Страня от всичко това, отвращава ме.Обаче имам чувството, че съдбата нарочно ме замеси в такова тесто, за да се пошегува с мен.Любовни многоъгълници ли не бяха, ухажори с боксьорски стаж (баш чалга) ли не бяха, предложения от чичковци (баш-баш-баш чалга) ли не бяха... Както и да е, тези ги отбягвам.

И ето, че сега това момче се влюби в мен.Мисля, че съм му първото влюбване.Излъчването му... притеснението му... толкова е сладко!Предизвиква умиление.Как да му кажа "Искам да сме само приятели?" и да разбия сърцето му?
    А ми предстои да го направя.И това само, защото, ако повечето мъже са лъвове, а мнозинството средностатически жени - газели, аз съм лъвица!
    Ха, с момчето ще се оправя.Ще му е гадно няколко дни, после ще ме презре и ще продължи напред, а аз ще попадна на поредния балък.
    Но се опасявам, че цял живот ще е така, докато един ден не си намеря майстора... а това също ме плаши.
    Хмм... Опасна работа си а ? Да ти кажа , за маниполирането и "преобразяването" в някаква личност го мога и аз , но с времето разбрах , че когато си СЕБЕ СИ и НИКОЙ ДРУГ , печелиш много повече и не е нужно да се преструваш ! Ако е до това , да си намериш майстора.. Просто ти е скучно и си играеш с живота на другите (до колкото разбирам поне аз.)
    Съвет от мен : почни да пишеш някаква книга където си описваш някакви случки или нещо такова , защото умееш да пишеш доста добре.
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Като за 15 годишна пишеш грамотно и с много мисъл в думите си!
    По написаното изглеждаш някакси по-различна от останалите момичета,говоря за начина ти на мислене.Не знам какво точно искаш да напишеш и как точно да упрекнеш момчето като индивид,но по думите ти разбирам ,че не си попаднала на точния!

Просто още не си намерила подходящия.

да си играеш с хората е зло:Д
    //аз намирам маса хора за прозрачни и елементарни, без да се имам за нещо особено, но съм избрала да огранича контактите си с този вид, не да си играйкаме, нали така. можеш да променяш само себе си и собствените си нагласи;

Grassh0pper, правя го подсъзнателно!

asp1r1n94, не упреквам момчето, а себе си.Различна съм, да, но това не е онзи вид "хубаво различие", който ни залива от всевъзможни лозунги и призиви.

Цитирай Първоначално написано от Sham
    да си играеш с хората е зло:Д
    //аз намирам маса хора за прозрачни и елементарни, без да се имам за нещо особено, но съм избрала да огранича контактите си с този вид, не да си играйкаме, нали така. можеш да променяш само себе си и собствените си нагласи;
    Още един парадокс в главата ми - "социална пеперуда" съм, не искам да ограничавам контактите си с когото и да било.

овен или близнаци?

Близнаци!

Мега фен Аватара на vagarious
    Не вярвам да си само на 15.Супер смислено ми звучиш, което е много добре де. Друго мнение нямам.
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Не вярвам да си само на 15.Супер смислено ми звучиш, което е много добре де. Друго мнение нямам.
    Всъщност ги навършвам след месец.

Ами какво да ти кажа - и аз съм в абсолютно същото положение, и винаги е било така .. И аз съм Близнаци и си мисля, че може би е някакъв парадокс на зодията както и да е, ако имаш нужда от помощ - пиши ми, незнам дали със сигурност ще успея да ти помогна, но поне мога да опитам
    .. само болката е истинска ..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Пф...и аз съм на 15. И познавам две женски точно като теб (същата възраст). Едната се eба с половината квартал (гадже под 18 години не е имала), а другата тръгна с наркоман. И двете се мислят за върха на сладоледа, за яко отракани и изобщо контролират момчетата едва ли не.

Радвай се на тази илюзия, докато съществува. Защото като отрежеш това момче, ще му стане кофти, както на мен ми е ставало кофти. Но то няма да се върне. Ще порастне. Ще стане мъж. Някой ден сигурно ще го видиш - успял, а ти ще си същата с безпочвеното си самочувствие.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Пф...и аз съм на 15. И познавам две женски точно като теб (същата възраст). Едната се eба с половината квартал (гадже под 18 години не е имала), а другата тръгна с наркоман. И двете се мислят за върха на сладоледа, за яко отракани и изобщо контролират момчетата едва ли не.

Радвай се на тази илюзия, докато съществува. Защото като отрежеш това момче, ще му стане кофти, както на мен ми е ставало кофти. Но то няма да се върне. Ще порастне. Ще стане мъж. Някой ден сигурно ще го видиш - успял, а ти ще си същата с безпочвеното си самочувствие.
    В момента не се споменава самочувствие в темата. Става въпрос за нейните виждания.. нормални или не - това вече всеки го гледа по различен начин.
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Моля те, не лепвай сянката на момичето (тата), което те е отразяло, върху моя милост и не си избивай комплексчето, нападайки ме.
    Ако беше прочел и разбрал какво съм написала, изобщо нямаше да ме обвиняваш в прекалено самочувствие или надутост.

Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    Като за 15 годишна пишеш грамотно и с много мисъл в думите си!
    По написаното изглеждаш някакси по-различна от останалите момичета,говоря за начина ти на мислене.Не знам какво точно искаш да напишеш и как точно да упрекнеш момчето като индивид,но по думите ти разбирам ,че не си попаднала на точния!

Повече от фен
    За момчето нищо не можеш да направиш- ти не го харесваш, можеш само да му кажеш истината възможно най-меко. Но би могло да сте приятели, ако и двамата сте съгласни.
    Трябва да се приемеш такава, каквато си и да не се опитваш да си друга. Няма смисъл. Бъди себе си и не мисли, че си нещо лошо, защото да си проницателен поне според мен е едно много хубаво качество. В никакъв случай не си "парцал".
    Някой ден ще срещнеш момчето за теб. Може да не е това, но и за тебе има. За всекиго има.

Цитирай Първоначално написано от justwondering
    За момчето нищо не можеш да направиш- ти не го харесваш, можеш само да му кажеш истината възможно най-меко. Но би могло да сте приятели, ако и двамата сте съгласни.
    Трябва да се приемеш такава, каквато си и да не се опитваш да си друга. Няма смисъл. Бъди себе си и не мисли, че си нещо лошо, защото да си проницателен поне според мен е едно много хубаво качество. В никакъв случай не си "парцал".
    Някой ден ще срещнеш момчето за теб. Може да не е това, но и за тебе има. За всекиго има.
    за всеки влак си има пътник
    за всеки пътник си има влак

Мъжете сме колоси. Всъщност сме полубогове. Но тази Ахилесова пета........И все пак когато те уцелят там, с времето започваш да развиваш имунитет....е ако имаш нещо в главата. И понеже си личи, че си се замисляла на тази тема - опитай да го играеш добро момиче. Рано или късно идва майсторът на всеки. Обикновенно, когато най-малко очакваш. Ще срещаш и мъже, които се правят на наивни, а всъщност са ловци, като теб. Да си ловец не е лошо, кофти е когато оставиш жертвата ей така. Когато ловуваш не от глад, а за трофеи.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite

Моля те, не лепвай сянката на момичето (тата), което те е отразяло, върху моя милост и не си избивай комплексчето, нападайки ме.
    Ако беше прочел и разбрал какво съм написала, изобщо нямаше да ме обвиняваш в прекалено самочувствие или надутост.

Всъщност го прочетох. Ти сама си решила проблема. Като пораснеш, момчетата ще са различни и всичко ще си е на мястото. За да ти е спокойна съвестта сега, престани да се занимаваш с тях, намери си хоби и не им давай излишни надежди.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен
    Внимание ли ти липсва какво?

Цитирай Първоначално написано от Team
    Внимание ли ти липсва какво?
    Какво, наистина?

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    И какъв точно е проблема, че не мога да се сетя? И мъжете са хора и е нормално да са слаби, да се влюбват и т.н. Ти до сега не си се влюбвала, отрязвала си тоя и оня, много момчета/мъже са те харесвали. В момента се е появил поредния, ти ще отрежеш и него. Е не виждам какво можем да направим или кажем ние.
    Всъщност с каква цел написа тази тема?

Цитирай Първоначално написано от vesito13

Всъщност с каква цел написа тази тема?
    Абе то и аз много не знам.Най-вече това, което е заглавието.
    Иска ми се да се включат и други момичета, които са на моя хал, и да ме уверят, че не е чак толкова... грешно.Иска ми се да видя и мнения на момчета, успели да завъртят главата на типаж като мен.Иска ми се да прочета вашите разсъждения по проблема ми и да получа някакъв съвет.
    До този момент обаче, прочетох някакви клишета за влакове и пътници, питаха ме за зодията ми, обвиниха ме в прекалено самочувствие без покритие и ми направиха 2-3 комплимента за зрелостта...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си