- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Успокойте съвестта ми!
На 15 съм.Само на 15, по дяволите!!
Би трябвало да бъда наивна, влюбчива... но не съм.Чувствителна натура съм, признавам, но на едно по-дълбоко ниво.
Разбирам хората.Влизам им под кожите.Мога да им се покажа в каквато си светлина искам, за да ги впечатля - постоянна форма просто нямам.
Проницателна съм.И тук се корени проблемът ми!
Виждам мъжете - уж силен пол, уж по-големи от мен на години, физически като гардероби, а всъщност толкова лесноманипулативни, податливи, гледащи с блеснал поглед и една и съща надежда да видят одобрение, възхищение, желание в моя... Правещи се на супермени и мачовци, щом са до мен (или която и да е жена, не претендирам да съм нещо особено) - на рицари и закрилници, по-умни и силни, самоуверени и нахални... а отвътре, под черупката - мека глина, която мога да моделирам както си искам.
Това не е плод на някакъв огроооомен опит - винаги е било така, още с първия.И все е еднакво.
Предполагам, че след време тези вродени психоаналитични качества ще ми влязат в полза.В момента обаче се чувствам като парцал.15-годишен парцал.Мъжкото внимание, откакто бях на... хахаха, 12 (винаги съм изглеждала по-голяма), далеч по-различно от това към приятелките и съученичките ми, ме отрови.
Нали знаете култа към поп-фолка?И как всяка втора се прави на мъжемелачка и кучка?Страня от всичко това, отвращава ме.Обаче имам чувството, че съдбата нарочно ме замеси в такова тесто, за да се пошегува с мен.Любовни многоъгълници ли не бяха, ухажори с боксьорски стаж (баш чалга) ли не бяха, предложения от чичковци (баш-баш-баш чалга) ли не бяха... Както и да е, тези ги отбягвам.
И ето, че сега това момче се влюби в мен.Мисля, че съм му първото влюбване.Излъчването му... притеснението му... толкова е сладко!Предизвиква умиление.Как да му кажа "Искам да сме само приятели?" и да разбия сърцето му?
А ми предстои да го направя.И това само, защото, ако повечето мъже са лъвове, а мнозинството средностатически жени - газели, аз съм лъвица!
Ха, с момчето ще се оправя.Ще му е гадно няколко дни, после ще ме презре и ще продължи напред, а аз ще попадна на поредния балък.
Но се опасявам, че цял живот ще е така, докато един ден не си намеря майстора... а това също ме плаши.
all day... all night... what the fuck?!
Имаш време да си преобърнеш 3-4 пъти житейската философия.
Човек трябва винаги да изибира най-доброто за себе си. Съвестта може да се намесва само до едно време.
Хмм... Опасна работа си а ? Да ти кажа , за маниполирането и "преобразяването" в някаква личност го мога и аз , но с времето разбрах , че когато си СЕБЕ СИ и НИКОЙ ДРУГ , печелиш много повече и не е нужно да се преструваш ! Ако е до това , да си намериш майстора.. Просто ти е скучно и си играеш с живота на другите (до колкото разбирам поне аз.)Първоначално написано от ScarletBite
Съвет от мен : почни да пишеш някаква книга където си описваш някакви случки или нещо такова , защото умееш да пишеш доста добре.
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Като за 15 годишна пишеш грамотно и с много мисъл в думите си!
По написаното изглеждаш някакси по-различна от останалите момичета,говоря за начина ти на мислене.Не знам какво точно искаш да напишеш и как точно да упрекнеш момчето като индивид,но по думите ти разбирам ,че не си попаднала на точния!
Просто още не си намерила подходящия.
да си играеш с хората е зло:Д
//аз намирам маса хора за прозрачни и елементарни, без да се имам за нещо особено, но съм избрала да огранича контактите си с този вид, не да си играйкаме, нали така. можеш да променяш само себе си и собствените си нагласи;
Grassh0pper, правя го подсъзнателно!
asp1r1n94, не упреквам момчето, а себе си.Различна съм, да, но това не е онзи вид "хубаво различие", който ни залива от всевъзможни лозунги и призиви.
Още един парадокс в главата ми - "социална пеперуда" съм, не искам да ограничавам контактите си с когото и да било.Първоначално написано от Sham
овен или близнаци?
Не вярвам да си само на 15.Супер смислено ми звучиш, което е много добре де.![]()
Друго мнение нямам.
![]()
Big or small, lies are lies!
Всъщност ги навършвам след месец.Първоначално написано от vagarious
Ами какво да ти кажа - и аз съм в абсолютно същото положение, и винаги е било така .. И аз съм Близнаци и си мисля, че може би е някакъв парадокс на зодиятакакто и да е, ако имаш нужда от помощ - пиши ми, незнам дали със сигурност ще успея да ти помогна, но поне мога да опитам
![]()
.. само болката е истинска ..
Пф...и аз съм на 15. И познавам две женски точно като теб (същата възраст). Едната се eба с половината квартал (гадже под 18 години не е имала), а другата тръгна с наркоман. И двете се мислят за върха на сладоледа, за яко отракани и изобщо контролират момчетата едва ли не.
Радвай се на тази илюзия, докато съществува. Защото като отрежеш това момче, ще му стане кофти, както на мен ми е ставало кофти. Но то няма да се върне. Ще порастне. Ще стане мъж. Някой ден сигурно ще го видиш - успял, а ти ще си същата с безпочвеното си самочувствие.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
В момента не се споменава самочувствие в темата. Става въпрос за нейните виждания.. нормални или не - това вече всеки го гледа по различен начин.Първоначално написано от fenastz
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Моля те, не лепвай сянката на момичето (тата), което те е отразяло, върху моя милост и не си избивай комплексчето, нападайки ме.Първоначално написано от fenastz
![]()
Ако беше прочел и разбрал какво съм написала, изобщо нямаше да ме обвиняваш в прекалено самочувствие или надутост.
За момчето нищо не можеш да направиш- ти не го харесваш, можеш само да му кажеш истината възможно най-меко. Но би могло да сте приятели, ако и двамата сте съгласни.
Трябва да се приемеш такава, каквато си и да не се опитваш да си друга. Няма смисъл. Бъди себе си и не мисли, че си нещо лошо, защото да си проницателен поне според мен е едно много хубаво качество.В никакъв случай не си "парцал".
Някой ден ще срещнеш момчето за теб. Може да не е това, но и за тебе има. За всекиго има.![]()
за всеки влак си има пътникПървоначално написано от justwondering
за всеки пътник си има влак![]()
Мъжете сме колоси. Всъщност сме полубогове. Но тази Ахилесова пета........И все пак когато те уцелят там, с времето започваш да развиваш имунитет....е ако имаш нещо в главата. И понеже си личи, че си се замисляла на тази тема - опитай да го играеш добро момиче. Рано или късно идва майсторът на всеки. Обикновенно, когато най-малко очакваш. Ще срещаш и мъже, които се правят на наивни, а всъщност са ловци, като теб. Да си ловец не е лошо, кофти е когато оставиш жертвата ей така. Когато ловуваш не от глад, а за трофеи.
Първоначално написано от ScarletBite
Всъщност го прочетох. Ти сама си решила проблема. Като пораснеш, момчетата ще са различни и всичко ще си е на мястото. За да ти е спокойна съвестта сега, престани да се занимаваш с тях, намери си хоби и не им давай излишни надежди.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Внимание ли ти липсва какво?
Какво, наистина?Първоначално написано от Team
И какъв точно е проблема, че не мога да се сетя? И мъжете са хора и е нормално да са слаби, да се влюбват и т.н. Ти до сега не си се влюбвала, отрязвала си тоя и оня, много момчета/мъже са те харесвали. В момента се е появил поредния, ти ще отрежеш и него. Е не виждам какво можем да направим или кажем ние.
Всъщност с каква цел написа тази тема?![]()
Абе то и аз много не знам.Най-вече това, което е заглавието.Първоначално написано от vesito13
Иска ми се да се включат и други момичета, които са на моя хал, и да ме уверят, че не е чак толкова... грешно.Иска ми се да видя и мнения на момчета, успели да завъртят главата на типаж като мен.Иска ми се да прочета вашите разсъждения по проблема ми и да получа някакъв съвет.
До този момент обаче, прочетох някакви клишета за влакове и пътници, питаха ме за зодията ми, обвиниха ме в прекалено самочувствие без покритие и ми направиха 2-3 комплимента за зрелостта...![]()