- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- imam problem :P:P
imam problem s momi4etata har nqkoi no e e sram da mu go priznaq po to4no me e sram ot momi4etata sme6no e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no nz kakvo da pravq pomognete :P
i blagodarq
найстина имаш проблем с кирилизацията..
То да беше само с това... ако не е някое лапе на 13 макс,аз ще си изтряскам главата в некой остър ръб..Първоначално написано от Nakadah
![]()
Първоначално написано от lucho13
Аз неможах да разбера момиче ли си момче ли си...
>>DjBelev<<
той е момче .. има проблеми с момичетата !! ужс .. вече пишете и без да четете ..Първоначално написано от Amateurrr
![]()
по темата .. няма какво да ти кажа .. и аз съм цапната по това отношение ..
просто бъди себе си ддз ..![]()
и кирилизирай темата си или ще я заключат ;]]
момче е !!Първоначално написано от ArroyFTW
Щом харесва момичета би трябвало да е момче ...Първоначално написано от ForzaFelipe
Към автора: Направи големи бицепси,подържай общата си култура до степен -новата песен на Андреа и фолк дивите от Пайнер,за да имате за какво да си говорите.По желание е и да имаш на разположение парички ,но винаги можеш да примамиш някоя и без![]()
Това е на мода баце :Д
--------------------------------------------------------
Ха! BlueFace - проследих няколко твои мнения и стигнах до извода, че при теб всичко е до пари и външен вид. Боже опази от мъже като тебе.
Колкото до автора
1во - Научи се да пишеш на кирилица, моля. Ако не можеш, има фонетик, също и Кирилизатор.
2ро - Колкото до въпроса ти. За срам са пуснати вече няколко подобни теми. Вместо да пускаш още една и да задръстваш пространството, не можа ли просто да прочетеш другите теми по въпроса?
Иначе, вече писах в една тема - За срам никой не може да ти помогне. Това е нещо, което трябва да преодолееш сам, като се пуснеш по течението. Това е всичко.
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Ами според мен трябва да бъдеш себе си няма нищо срамно да признаеш, че харесваш дадено момиче с времето това ще го преодолееш.![]()
Трябва да разбереш,че понякога в живота има отговор ''не''
Срама сам трябва да го преодолееш
ОДИН!!!
blueface според мен иронизира,а не казва истината пряко ама хайде
а момчето,което ше си чупи главата заради автора-ми не си струва пич зарад некво 13 годишно![]()
![]()
![]()
а пък авторът да вкара малко грамотност ии да общува повече,кво па толкова.Начииии станеш гадже с някоя и нямаш проблеми с общуването,маа преди тва къв е проблемът не мога да разбера?!
хората ти го казаха мноооого точно.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Първият ти проблем е писането на латиница.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!