А възможно ли е да си промени мнението, защото смятам че до преди 1-2 години е имала чувства към мене. Преди една година реших да проверя дали ме харесва все още и и казах че съм си фанал гадже. Тя ме разпитва всякакви неща за нея и накрая и казах ,че излизам с нея и излязох да ритам с приятели .Прибрах се вечерта и докато влязох в скайп почна да ме разпитва как сме прекарали и всичко свързано с нея.Накрая и казах че това е било шега.След това ме базика цяла година и изведнъж спря и мисля че откакто спря да ме базика ,не изпитва чувства към мене

Цитирай Първоначално написано от totik
Защо да се отказва ,ако наистина харесва момичето?Каква гаранция има че тя утре няма да се събуди и да мисли по друг начин.Приятел,бих те посъветвал да не я притискаш,прекарвайте повече време заедно(като приятели) и най -важното -покажи й че превъзхождаш другия и тя сама ще ти падне в ръчичките
В момента е единственото момиче с което бих тръгнал.Не че не харесвам други момичета ,но може би с нея съм се опознал най-много и я чувствам като най-близка.Също така не искам да си губя приятелството с нея.