Здравейте,
Скоро казах на едно момиче, което харесвам, че изпитвам чувства към нея. Тя отначалото незнаеше как да реагира, но после каза че ме чувства повече като приятел.Също така ми каза, че съм по ценен като приятел отколкото едно момче (което харесва в момента) като всякакъв. Познаваме се от малки с нея (от децката градина).Преди сме ходили заедно, но сме били твърде малки. Какво мога да направя за да си я спечеля?
Ха! Това оправдание с приятелят и аз съм го използвала ;]
Така, по темата - когато едно момиче ти каже, че предпочита да сте приятели, по добре такива си останете.
Ако започнеш да се опитваш да я спечелиш, тя сачо ще те отрязва пак и пак, и само още по-гадно ще ти става. По-добре не се опитвай. Най-много да си развалите приятелството.
Е има един начин, но той изисква прекалено много време. Бъди винаги до нея, най-добър приятел, докато някой ден тя не осъзнае сама колко безнадеждно влюбена е в тебе. Ама това не е гаранция!
По-добре се откажи докато е рано ;]
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Защо да се отказва ,ако наистина харесва момичето?Каква гаранция има че тя утре няма да се събуди и да мисли по друг начин.Приятел,бих те посъветвал да не я притискаш,прекарвайте повече време заедно(като приятели) и най -важното -покажи й че превъзхождаш другия и тя сама ще ти падне в ръчичките![]()
А възможно ли е да си промени мнението, защото смятам че до преди 1-2 години е имала чувства към мене. Преди една година реших да проверя дали ме харесва все още и и казах че съм си фанал гадже. Тя ме разпитва всякакви неща за нея и накрая и казах ,че излизам с нея и излязох да ритам с приятели.Прибрах се вечерта и докато влязох в скайп почна да ме разпитва как сме прекарали и всичко свързано с нея.Накрая и казах че това е било шега.След това ме базика цяла година и изведнъж спря и мисля че откакто спря да ме базика ,не изпитва чувства към мене
В момента е единственото момиче с което бих тръгнал.Не че не харесвам други момичета ,но може би с нея съм се опознал най-много и я чувствам като най-близка.Също така не искам да си губя приятелството с нея.Първоначално написано от totik
Амии. Още една причина да се откажеш. Угасне ли един път огън, втори път трудно се пали.
Въпреки това, коя съм аз, че да ти казвам какво да правиш. Най-добре, прави каквото сметнеш за хубаво. Въпреки, че според мен бъдеще нямате. ;]
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Само от теб зависи да запалиш искрата.
Ама само така си мислиш,самонавиваш се,че те харесва и т.н.
просто по-добре си останете познати и това е,ако се опитваш да я "спечелиш" най-много да я загубиш по гадният начин.
Просто предполагам... Никъде не съм казал с 100% че ме харесва!Първоначално написано от Rounder
Ако ще я печелиш няма да е сега.По-добре на този етап си бъдете приятели,ако ще става нещо ще е след време.
ОДИН!!!
Колкото и да не ми се иска, май Lucyy е права(тя е момиче все пак).Все пак тайно ще се надявам някой ден да си промени мнението.Между другото това е първото момиче с което имаме доста сходни интереси.И двамата не слушаме чалга,и двамата обичаме животни и...Като цяло мислим еднакво.Като ми е споделяла проблемите си в моите очи я виждам като права(не защото я харесвам ,а защото и аз на нейно място бих реагирал така).
Първоначално написано от Foreverbg
израсналите сте заедно все пак...нормално е да си приличате...
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Lucyy наистина е права.
Продължавай почти все едно нищо не се е случило и ще се надяваме да се влюби... Ако не стане, има достатъчно риба в морето.
Успех!![]()
Седях там и плаках,
молех се и чаках.
Ти погледна ме и запя
песента за булото на нощта.
Ми..щом ти е казала,че те смята само за приятел и те чувства за такъв,едва ли има какво да направиш..по-добре я запази като приятел и продължавай напред..![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
щом те иска само за приятел,не се опитвай да правиш нещо повече.