- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам я, но,..
Здравейте! =] значии ситуацията ми е следната:,.. в 8ми клас съм.. Влюбен съм в едно момиче от моя клас, доскоро не си говорехме много-много и не се познаваме мн добре.. проблема е, че я харесвам наистина много отскоро и от два дни се опитвам да и поискам скайп, но сякаш като дойде моментът нещо ме спира.. просто ме е срамсъщо така кофтито е, че си има и приятел с който ходят вече от 1 година може би и повече
.. таа наистина много я харесвам и Ви моля да ми дадете някакъв съвет, как да "направя първите стъпки",.. изобщо всеки съвет би ми помогнал
.. може би темата е глупава, но очаквам и се надявам да има сериозни мнения по въпроса.. ще съм много благодарен ако ми дадете съвет..
Ами от един клас сте,а това не е добре другото е,че си има приятел.
Не се занимавай с нея момичета бол,само ще си хабиш нервите,а повярвай ми не би искал да стане така![]()
ОДИН!!!
Остави я да изживее връзката си.
Ако ти даде някакви сигнали... тогава му мисли.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ами. Вие - набори мои - не разбрахте, че скайп съкс.
Не и искай скайпа бе момче - говори си с нея!
Освен това не мисля, че това нещо изобщо имаш бъдеще.
"До скоро не си говорехме, сега почнахме" - на това му се вика "моментно увлечение".
Освен това, момичето като си има и сериозно гадже, къде си тръгнал да си трошиш главата с нея.
По добре продължавайте само да си говорите, така никой няма да пострада ;]
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
След като си има сериозен приятел, най-добре не се меси. Накрая на теб ще ти бъде гадно.![]()
не се намесвай и не заставай м/у тях!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Само аз ли съм на мнение, че момчето трябва да покаже на девойката, че има определени симпатии към нея и да я остави да си прецени какво иска да прави?
Хубавото е, че си 8 клас и имаш време с момичето. Намери й скайпа от друг човек и си пишете - за всичко, откривайте общи теми и интереси, станете приятели. И после я покани да излезете двамата. Според мен така е най-добре, имайки предвид, че си от по-стеснителните.![]()
еми едва ли от някой от другите ти съученици няма да й имат скайпа..питай тях..
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Благодаря за съветите до тукЕстественно, че й имат скайпа, но аз предпочитам да си я питам аз.. ще пробвам пък каквото стане.
Още веднъж Благодаря!
![]()
прати и бележка през някой час![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Алоо човек, едно годишна връзка? Най - много да развалиш отношенията й с нейния приятел, да се скарате, да те набият или да те отрежат. НЯМАШ ПРЕСПЕКТИВА да се месиш. Стой си кротко и си учи и не се занимавай.
Извърти нещата на шега...Разгледай и телефона и ако видиш неина снимка кажи че ти харесва много и ако е възможно да ти я прати по скайпа и че си размените скайповете ,не е трудно, само че трябва да си себе си :![]()
Хора престанете с този скайпп!!!
Едно е когато има връзка и скайпа е само, за да може да имате връзка през останалото време.
Друго е, когато скайпа е ВСИЧКО и няма никаква реализация.
Стига опирали до скайп моля ви -.-"
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
То и от скайп няма смисъл, изобщо цялата му работа на пича е безсмислена ако питаш мен.Първоначално написано от Lucyy
1 година връзкане е нищо. За една година връзка , мога да кажа че си опознал човека до себе си...