- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Как да четем Библията
за ванга ми дай хубав списък на пророчествата ѝ или записани на видео за да се изкажа, както писах горе не знам много за нея а като търсих из нета попадам на листове които са или непълни(и могат да съдържат провалени предсказания) или предубедени (1990 в свищов дете ще падне и ще се превърне в черен киликандзер преди да изквичат трети костенурки тази вечер - УРАА КОМУНИЗМА В КОНГО ПАДНАА!!) все пак намирам че това което го е казала е сравнително странно и многосмислено (както правят и повечето гадатели) и даже е логично да станат съвпадения. все пак ще видим скоро щото ако не се лъжа тази година требе да стане голема война нали?
за квантите (к'ва механика ми пишеш така и не чатнах как може да има нещо общо) е просто-ти се самоопредели като гоуем физик-гоуемите физици принципно знаят че пътуване във времето е сравнително невъзможно защото би унищожило вселената(ако пътуването е напред)
а следователно нема как и какво да интерактира с бъдещето.
би ли ми казал къде се отменя стария закон от библията щоот аз ти показах как и двата бога го одобряват, казват че ще стои вечно и тн а никъде не се отменя и му противорекът само истории които има причини да се смята че са добавени по-късно
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes