Цитирай Първоначално написано от kokolan
Не ме занимавай с глупости. Ако смяташ "вселенското информационно поле", че е нещо реално си е твой избор. Аз съм направил своя. И как "вселенското информационно поле" й е казало на ванга да построи църква и да каже че най-много се страхува от Светия Синод на БПЦ.

МОЛЯ ТЕ НЕ МИ ОТГОВАРЯЙ ДА НЕ РАЗВОДНЯВАМЕ ТЕМАТА, А СИ ПУСНИ ДРУГ ПОСТ!!!
Приемам главните букви като опит за крещене, а щом нещата за теб се свеждат до това, то ми е ясно и нивото ти отношение спрямо различните от твоите виждания. Още в края на поста си казах, че може и да прескочите мнението и да продължите нататък. Не виждам и защо да изпадам в подробности кое какво е след като някой не желае да се задълбочи сам. Не обичам в сбити преразкази да пояснявам гледната точка на цели томове литература. Да тръгна да ти обяснявам сега значението на нещо, за което дори не си направи труда да прочетеш линковете, които посочих е просто безмислено. Също така Ванга не е строила никаква църква и никога не се е страхувала от абсолютно нищо!
Както и да е, ти също вярваш в някакъв необясним разум с човешки облик, който постоянно ти помага и те съди за грешките ти, но в крайна сметка и това в действителност не е необходимо. Всеки може да вярва в какво си иска и да кажем, че просто избирам да вярвам в нещо, което е обяснено по малко по-интересен начин.
Хайде, бъди жив и здрав!