.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

прецаках си скайпа

Днеска се опитах да си инсталирам новия скайп,всичко добре но после почна да изписва СКАЙП СЕ ОБНОВЯВА МОЛЯ ИЗЧАКАЙТЕ и дори като зареди до края не тръгва.Опитах се да инсталирам стария скайп но не ми дава ... какво да направя

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Да си премахнеш/ънинсталнеш/ скайпа и пак да го инсталнеш.Изтегли скайп от !!! ТУК !!!

п.П.Новата версия е 100пъти по-добра от предишната ,а и сървара на новия скайп подобрява връзката с този с който говориш/той също тябва да е с новата версия/....
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

немога да намеря иконата за преинсталация.точно с този скайп който ти ми даваш не ме пуска а продължада да ми изписва обновяване

Изтрий го от папката...C://program files/skype

истрих до опитах пак да инсталирам скайп 4.2 и продължава да ми изписва обновяване

Незнам дали ще помогне ама пробвай да рестартираш ПЦ-то си...

не помага

Преди пробвал ли си да обновяваш скайп през самият скайп?
    П.С.Незнам дали ще ме разбереш

ne стоях си със скайп 3.8 днес реших да го обновя и се прецака

пробвай да го обновиж така: Skype/ПОМОЩ/проверка за обновяване.

Ей много е трудно да се дейнсталира старата версия на скайп и да се дръпне и инсталира една от новите версии...

Първо си отваряш "Start" -> "Control Panel" -> "Add/Remove Pograms" - там намираш програмата скайп и избираш командата "Uninstall". Чакаш да се премахне, след това както ти каза "MaGuSs" си сваляш новата версия от официалния сайт на Скайп - http://www.skype.com/intl/en/download/skype/windows/. След това я инсталираш и готово...

П.С. - Много трудно било... :P

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Какво нищо... ако не става ,влез през сейф мода и го махни и се опитай от там да инсталнеш скайпа...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

С каква операционна система си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си