.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: HELP!!!!

HELP!!!!

Преди няколко дни спечелих iPod nano 8 gb. Изтеглих си iTunes, но когато свържа айпода и компютъра ми излиза, че има някаква грешка и имам 2 опции: да сканирам и да поправя или да продължа без сканиране. Което и да натисна нищо не става. А антивирусната ми програма е авасти първите пъти само алармираше че при айпода има някакъв вирус, но някой ми каза да я паузирам, което и направих, но се появява първият проблем със сканирането. А iTunes веднъж засече айпода но авасти писна и оттогава нищооо. Моля ви помогнете ми. Много ще съм благодарна

Някаква грешка - няма да е лошо точно да упоменеш каква точно грешка. Хората могат да нямат ясновидски способности :)

Т'ва май се появява секи път при непознато периферно устройство,щом си пробвал и двете опции("продължи без сканиране" и другата май беше "сканирай и форматирай" или нещо такова),я погледни тоя сайт: http://support.apple.com/kb/TS1538

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Заедно с iPod -а нямаше ли някакъв диск за компютър .Инстални го... така компютъра ти ще разпознава устройството/ iPod -а/ .То затова не се свързва.и при мен е така с камерата и фотоапарата.Без драйвери не става ,а когато махна камерата и я сложа пак трябва да ъпгрейтвам драйверите и ...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Заедно с iPod -а нямаше ли някакъв диск за компютър .Инстални го... така компютъра ти ще разпознава устройството/ iPod -а/ .То затова не се свързва.и при мен е така с камерата и фотоапарата.Без драйвери не става ,а когато махна камерата и я сложа пак трябва да ъпгрейтвам драйверите и ...
    нямаше диск има само USB, слушалки и там някаква поставка за айпода

Град
    Варна
    А в интернет потърси ли ?
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

А в интернет потърси ли ?
    намирам само форуми, в които хората имат същия проблем. А сега вече като свържа компютъра и айпода на айпода пише connected, а на компютъра се появаява отдолу, че има някакво USB свързано за секунди и изчезва или на айпода ми изписва ok to disconnect зарежда се и ми показва папките и никъде не излиза че са свързани. Направо станах пишман че съм го спечелила.

Град
    Варна
    Еми като си станала пишман дай ми го на мен .. аз поне само ще се кефя ,че го държа

Еми от това нищо не разбрах.. значи свързва се така ли ? ,а на компа ти виждаш ли папките в ипода ?КАто ги виждаш ръгай песните и слушай

П.П.Ако ще ми го изпращай пиши на ЛС само скайпа си ,ще се договорим ... пратката ще е за моя сметка ..

П.П.Май нахалствам

Еми като си станала пишман дай ми го на мен .. аз поне само ще се кефя ,че го държа

Еми от това нищо не разбрах.. значи свързва се така ли ? ,а на компа ти виждаш ли папките в ипода ?КАто ги виждаш ръгай песните и слушай

П.П.Ако ще ми го изпращай пиши на ЛС само скайпа си ,ще се договорим ... пратката ще е за моя сметка ..

П.П.Май нахалствам
    Първо съм момиче... и второ и аз се кефя само да го държа амаа трябва и музика, която впрочем може да се качи само с iTunes. Наистина нахалстваш, но неми пречиш за няколко дни много хора ми го искаха направо ме подлудиха, а ти поне се опитваш да помогнеш Нямам идея как, но ще сложа музика независимо как (винаги се оправям, не знам как, но е така). Хайде стискай палци дасе оправя и мерси за помощта

Според мен компютърът не може да разпознае устройството като такова. В смисъл не знае това чудо на другия край на жицата дали е флаш диск, или някакъв плейър.
    Трябват ти драйвери. Аз бих инсталирал iTunes.
    Другият вариант е може би от самото устройство да нагласиш как да бъде разпознавано от компютъра - дали като външен носител на информация, или като плейър. Мисля че за външен носител настройките бяха Data Storage или Disk Mode.
    Не знам дали това отговаря на случая, но можеш да го прочетеш (ако не те мързи
    http://ipod.about.com/od/storingfile...od_storage.htm

Цитирай Първоначално написано от ludikalinki
    Според мен компютърът не може да разпознае устройството като такова. В смисъл не знае това чудо на другия край на жицата дали е флаш диск, или някакъв плейър.
    Трябват ти драйвери. Аз бих инсталирал iTunes.
    Другият вариант е може би от самото устройство да нагласиш как да бъде разпознавано от компютъра - дали като външен носител на информация, или като плейър. Мисля че за външен носител настройките бяха Data Storage или Disk Mode.
    Не знам дали това отговаря на случая, но можеш да го прочетеш (ако не те мързи
    http://ipod.about.com/od/storingfile...od_storage.htm
    амиии то нямаше диск в комплекта, а това е опътване как да се инсталира диск за айпода

Град
    Варна
    Еми значи са те прецакали.Комплекта беше ли отворен преди ти да го отвориш??? Сигурна ли си ,че ти отваряш кутията за първи път??

Еми значи са те прецакали.Комплекта беше ли отворен преди ти да го отвориш??? Сигурна ли си ,че ти отваряш кутията за първи път??
    дам

Можеш да опиташ ръчно да потърсиш драйверите за iPod-а в папката на програмата iTunes, защото там трябва да са правилните драйвери.

П.С. - Предполагам има и много малката вероятност това изобщо да не е "iPod nano 8 gb", а някаква имитация...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си