- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изпитвам симпатии
Здравейте!И аз нз точно,кво искам съвет или нещо такова,но просто искам да си излея душата.Има едно момче,той е на 19,преди време искаше много да излезе с мен,но аз не бях в настроение за срещи и т.н.Бяхме си писали от един месец насам доста и аз реших да изляза с него вчера.Видяхме се,пихме кафе и после се разхождахме в морската.Седнахме на една пейка около морето и се базикахме нещо и той ме целуна.Отвърнах и такам и си продължихме с целувките и прегръдките.След половин час той се обади на един негов фр.да се видят в 5 часа.Естт нямаще още 5 и той вика,айде ще те изпратя и заминавам.Съгласих се и отидахме на спиркатаДойде неговия рейс и той тръгна толкова бързо,без да каже даже дори чао,изненадах се и му извиках,че е можело да ме изчака при положение,че след 5 минути има пак рейс.Той нищо не каза и си влезе в рейса и замина.После снощи ми писа,че е тук и аз му писах,но той нищо не ми отговори.Тва е общо взето,аз нз дали го харесвам,за в момента изпитвам симпатии.Не знам,нито неговите намерения към мен,нито нищо.
И какъв е въпросът, проблемът? Пишеш си ей така, изпитвала си симпатии, какво искаш да ти кажем?![]()
Нека позная - ти си осми клас?
Ами, може просто наистина да е бързал, въпреки, че и това не го оправдава. Трябвало е според мен да чаже поне едно "чао".
Въпреки това, ПРЕДПОЛАГАМ си по-малка от него. Което ме води до факта, че момчето е на принципа "за една вечер". Пък ти си прецени.
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
ние ли да му знаем намеренията?
--Лудите, лудите - те да са живи!
момчето и за 1 вечер да е, тя да не е луда да му пуска на 2рия ден, това няма никакво значение, по-добре да се пробва с него, а след време ще разбере каква връзка иска той.Първоначално написано от Lucyy
На 16 съм,просто искам някакво мнение по темата.Пък и някво тъпо ми стана,като вчера толкова бързо изчезна и си помислих,че е искал да ме разкара,за тва исках мнение от вас.![]()
Ами ние няма как да знаем какво е в главата му, но може пак да излезете и ако пак направи така .. значи просто те използва, тогава не се занимавай, не си заслужава (: Попитай го какво го е накарало да си тръгне, без дори да ти е казал чао ..
айде успех![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
човека е бързал...не ти ли се е случвало и на теб?Първоначално написано от byby0202
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ама вие колко сте ограничени не е истина. Така правя и аз, и все пък от какъв зор ще изпускам автобус заради тебе? Малката влез в реалноста, където не всичко се върти около момичетата. Щом се е целувал с тебе, значи те харесва.
p.s. По-добре така да прави от колкото да върви след тебе и да ти писне след 10 дена.