Здравейте! И аз нз точно,кво искам съвет или нещо такова,но просто искам да си излея душата.Има едно момче,той е на 19,преди време искаше много да излезе с мен,но аз не бях в настроение за срещи и т.н.Бяхме си писали от един месец насам доста и аз реших да изляза с него вчера.Видяхме се,пихме кафе и после се разхождахме в морската.Седнахме на една пейка около морето и се базикахме нещо и той ме целуна.Отвърнах и такам и си продължихме с целувките и прегръдките.След половин час той се обади на един негов фр.да се видят в 5 часа.Естт нямаще още 5 и той вика,айде ще те изпратя и заминавам.Съгласих се и отидахме на спиркатаДойде неговия рейс и той тръгна толкова бързо,без да каже даже дори чао,изненадах се и му извиках,че е можело да ме изчака при положение,че след 5 минути има пак рейс.Той нищо не каза и си влезе в рейса и замина.После снощи ми писа,че е тук и аз му писах,но той нищо не ми отговори.Тва е общо взето,аз нз дали го харесвам,за в момента изпитвам симпатии.Не знам,нито неговите намерения към мен,нито нищо.