Какво мислиш за глобалното затопляне и озоновата дупка (съществуват ли, ако да защо, ако не защо и тн.)
Те че съществуват, за това спор няма.. Но не разбирам, какво трябва да мисля за тях. Все1 някой да ме пита какво мисля за убийствата.. "Гадничко е", това ли трябва да кажа.. а обосновката звучи като тест по география за 6ти клас.. защо съществуват.. заради нас съществуват..
*кажи за киното
- като цяло и с примери по вкус
- жанрово, национално, комерсиално, независимо, прочее...
- за съвременното българско (очаквам кратки и категорични оценки за няколкото филма с много шум през последните 2-3 години))
Киното за мен е.. сегашният ми имагинерен живот и надявам се бъдещият ми реален такъв. Харесвам творчествтото на Т.Бъртън, и Не, не е от Алиса. Първият му филм е Винсънт, той е кратък и е уникален. http://www.youtube.com/watch?v=fxQcBKUPm8o Макар че Т.Б. е известен с анимация, аз не се интересувам от това. Но определено разбирам защо анимационния герой е по добрият актьор.. той е точно това което искаш да бъде.. Как да е... жанр.. не знам какъв се води, не знам нищо за момента, заради това отивам в НБУ все пак.. трябваше да ида в Натфиз, но там хората са някъв ад..
За българските филми.. Лондон и Стъклен дом.. нямам какво да кажа.. не са в моя стил на харесвани филми, но са.. не добре направени съжалявам.. Хващала съм моменти в които камерата се движи абсолютно неадекватно .. светлина.. сцени.. снимане.. а актьорите просто.. има 2ма или 3ма добри, всички останали се държат отвратително неестествено.. сценарии..-типичен.. нищо впечатляващо..
*какво пишеш? а какво четеш? (да се счита за един въпрос)
пиша кратки истории и дневник, но и 2те нередовно.
*каква искаш да станеш като пораснеш?
Напълно свободна..
*а каква не искаш да бъдеш?
корпоративна мишка..
Секс с жена ?Ако не си би ли ?
Вече написах по-горе. Имах приятелка 1 месец.. силно я обичах, но.. беше просто .. остава си един сладък спомен.
Смяташ ли се за дребнава ? Абсолютно.
Работила ли си някога ? Ако да какво ? Да. 2008 по морето като продавачка..кеф.. айляк +любов.. беше най-хубавото ми лято. Иначе тази година, като фотограф във клуб Spider но за много кратко време.
Като малка каква искаше да станеш ? Ветеринарен лекар.
За теб приятеля ти е ? Мен.
Имала ли си много връзки в живота си ? Достатъчно
Съжаляваш ли за нещо ? Естествено.. но, всичко се случва за добро.. поне така се утешавам
Интересуваш ли се от политика ?
Прав си, въобще не.
Гласуваш ли ? Не.
Гладни и относително свободни или сити, но не чак толкова свободни ? Демокрация или комунизъм в Б-я, това ли ме питаш? Нито едното не изглежда да е по-добро на база преживяно (не от мен, аз съм малка)..
Какво е свободата за човек на 18г. ? Нещо, което не осъзнава даже, че Няма.
Панелен блок в столицата или малка къщичка в провинцията ? Цял живот съм живяла в къща с двор и големи кучета.. не искам това да ми се налага да се промени.
Шумен курорт или тих плаж ? По два месеца от годината всяко
Ако срещу теб се появи човек, който ти даде най-доброто предложение - сама да си избереш какво да работиш, а той ще ти плаща отлично - какво ще избереш ? Не мога да отговоря с лека ръка на този въпрос... наистина не мога да съм крайна в която и да е идея която сега ми идва