Цитирай Първоначално написано от machoka
Цитирай Първоначално написано от ShiZo
Каква музика правиш? Ще ми е интересно да чуя нещо твое.
Едното е проект с един приятел, който пише музика и аз написах и изпях песента. Записахме я ии.. засега хората които са я слушали я харесват, но мен лично.. не толкова. Аз не съм такава.. ако аз трябва да съм музика- не съм тази. Имам собствено парче със мой клип, то е.. без текст, но повече отразява същността ми
1.Self Comes First- http://www.youtube.com/watch?v=nagM-3rbU3E
Аз, честно казано, не знам МИро какво ще дири на тая Евровизия..трябвало е ти да отидеш. Страхотно парче, не знам защо не ти харесва. Имаш приятно изнесен глас за такъв стил музика, а парчето може да се оформи и визуално като за такъв тип сцена на Евровизия, примерно. Е, има мегдан и да се пипне тук-там, но голямо браво за настоящия резултат.

п.с. не, че си ме питала, но аз бих разменил последните 2 повторения на рефрена когато разпяваш нагоре..последното, когато песента свършва и аранжимента е без ритъма бих го сложил на предпоследно място - 'съспенс', а да завърши с предпоследното разпяване (2:37) вече в тути аранжимент на макс.. също така му трябва едно подходящо ел. китарено соло в средата (1:27) (примерно 16 такта), че тези няколко акорда в 8 такта с акустичката малко бедно седят на фона на професионално направения аранжимент като цяло, който звучи страхотно иначе и си е напълно самодостатъчен.

Отново браво, продуцира ли ви някой?
Мерси много Това... не го чувам за пръв път, всеки който чуе песента и на устата му веднага е Евровизия..сигурно има характерсното звучене Той Миро що е жив е въпроса,а не що е на Евровизия!
За песента всичките предложения, абсолютно ги одобрявам защото си напълно прав.. като цяло отидохме в студиото с китара и мен.. песента беше акустична, с 2 или 3 китари, не помня. Пича от студиото е доста добър и добави всичко останало... понеже ни беше за 1в път бяхме прекалено ентусиазирани за даказваме : тва да, тва не.. тука еди кво си, тука друго.. Което беше грешка де. Има няколко момента които просто не съм искала да присъстват в песента.. както и има няколко които липсват. Ноо... като цяло се получи приятна песновка, аз я харесвам Досега не бях се занимавала с музика толкова сериозно, даже имаме събота 2 часа live в едно хотелче. ..
На последният ти въпрос.. Не