- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е ShiZo
Абсолютно права си.. това ми се повтаря цял живот и докато в първите години успявах да го отрека, сега просто не мога да кажа не на очевидното. Мързелива съм..Много. Безкрайно много. Но пак мога да се извиня за пореден път със зодията. Ниско енергийна е.Първоначално написано от Celence
![]()
По въпроса..- харесвам..хора коите по нищо не приличат на мен. В компанията.. аз съм лидер, и ако има някой с тези черти, много вероятно е ако не се подчини, да не се разберем.. Но тъй като такива странни и отвратителни хора като мен са рядкост, имам щастието да се разбирам със почти всички. Харесвам хора с ... акъл. Най-вече такива, които не играят роля.. а тук вече кръга се стеснява.. защото мъчейки се в момента да се сетя за хора които не играят абсолютно никаква роля.. ми изкачат 3-5 лица, не повече. Малко е глупаво, но моят приятел е единственият мъж реалист, който съм срещала през живота си. Толкова е заземен, че почти е задръстен. Има черти които не харесвам в него, но факта че той може да ме изкара от моите състояния с едно действие..е толкова голям плюс, че едни мръсни чорапи до леглото едва ли могат да направят някаква разлика в отношенията ни.
Какви още хора харесвам..хора които знаят много в сфера която ме интересува. Мога да седя с часове с отворена уста и да слушам..
Харесвам отворени към предизвикателства хора, което е най-големият минус на моя приятел, но ще го излекувам.
Не харесвам безкрайно добри и наивни хора.. Чиста проба глупост е това за мен, но харесвам усмихнати хора. Хора които имат проблеми, но не ги разнасят и ги прикриват добре, защото знаят, че нямаш право да помрачават щастието на приятелите си. Харесвам и амбициозни хора, които обаче знаят границата.