.
Затворена тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 144
    Повече от фен

Свърши в устата ми, а аз не исках

Значи, здравейте на всички. Много ми е тъпо, че пиша тази тема. Няма да питам за нещо кой знае какво , но все пак ми е тъпо. И така нека да премина към въпроса. Преди малко с приятелят ми бивш вече бяхме излезнали и още през деня си бяхме говорили, че искаме да правим секс, защото не бяхме правили от много време ( бях в цикъл) и така излезнахме всичко супер. Тъкмо вече се отпуснахме и той ме пополи да му направя френска. Не исках ама заради него , защото знам , че му харесва и ме убеди. Почнах , но с уговорката, че няма да свършва никаде по мен или в устата ми ( понеже мн отдавна иска да го направи и се бяхме разбрали , че когато съм готова и го искам ще му дам да го направи, просто сега не искам още- той ми е първия и само на него съм правила френска и не исках да го прави. ) и така уж нямаше и аз като усетих че ще свършва реших да се дръпна и той ми хвана главата. И да свърши ми в устата. Колко тъпо звучи, даже смешно според някои. Та въпроса ми е как бихте се почувствали ако приятелят ви направи такова нещо при тези обстоятелства. Знам , че не е кой знае кво, но когато не го искаш и не очакваш, не знам много ми стана обидно. С човек, който съм година и половина почти и накрая бахти. Накрая той скъса с мен, защото му казах, че вече не му вярвам за нищо и няма да мога да му имам вяра. На някои може да им се стори тъпа темата, но поне ми олекна. Мерси на всички.
    Знам, че не обясних добре, но се извинявам.

т.7
    krem4et0
    внучка мИчта

Мноо тъпо момче да ти кажа.След като си му казала,поне да беше те уважил.

той е тъп, а ти се радвай, че вече не сте заедно...

Това момче няма и грам уважение към теб !

Голям фен Аватара на sifon4o
    Еми в момента на екстаз от свършването и аз като мъж го разбирам донякъде че в този миг просто е искал да си направи кефа, обаче наистина малко тъпо се е получило... Е щом сте били заедно година и половина и всичко е било ок тогава според мен предположението ми е вярно и може би трябва да му простиш на човека, но в крайна сметка всичко зависи от теб
    the game

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами според мен е по-добре,че вече не сте заедно...Даже има нахалството освен да свърши в устата ти и да те зареже след това...Ужас.

Град
    Бургас
    Никога не бих постъпил така с момиче,колкото и да ми се иска .

ами да ти кажа чесно според мен .. на него му е писнало от теб , и по някакъв начин е искал да скъсате и е решил да го направи по този начин ..

пс: и аз не бих постъпил така

Повече от фен Аватара на puhinka93
    Тъпанар!!!!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Всяко момиче, което си отстоява своето (колкото и безумно да звучи за останалите) трябва да се уважава и да се отнасят с нея така както заслужава! Приятелят ти явно за толкова време не те е оценил .. жалко, за което, но само за него!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Бих му била шута моментално след това. Щях да му разкажа играта , да му отровя живота , каквото и да ми ковства.
    Предполагам, че не бих се и навила да му правя френска при такива обстоятелства, колкото и да иска. Трябва аз да искам да му направя, не той да се прави на голямата претенция.
    Такива мъже - на сапун.

Удрииии Тая МАЧКА НЕ Е НашаааАА!!! ! ! ! !
    Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    На някои може да им се стори тъпа темата, но поне ми олекна.

И на него му е олекнало, бъди сигурна

Иначе наистина си доста тъпа да му направиш свирка и да очакваш, че няма да свърши в устата ти. Вината си е твоя.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от antiWHAT
    той е тъп, а ти се радвай, че вече не сте заедно...

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от fenastz

Иначе наистина си доста тъпа да му направиш свирка и да очакваш, че няма да свърши в устата ти. Вината си е твоя.

Абсолютно съм съгласен.

Очаквате някакво разбиране. Правите френска, очаквате човек да може се сдържи. Не ви разбирам. Съжалявам.

е аре са, чак пък тъпа

като си му знаела мераците тряяше да го очакваш. най-малкото като те дръпне да не мърдаш му захапваш кура да види кво става

копеле ако бях жена каква шибана кучка щях да съм сигурно :д
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    ... копеле ако бях жена каква шибана кучка щях да съм сигурно :д
    Ти и сега на там биеш.

поставих се временно в роля.

деа, можеше поне як шамар да му плесне ;р а тя - нищо.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Re: Бахти темата!

Цитирай Първоначално написано от Mim4etooo
    Значи, здравейте на всички. Много ми е тъпо, че пиша тази тема. Няма да питам за нещо кой знае какво , но все пак ми е тъпо. И така нека да премина към въпроса. Преди малко с приятелят ми бивш вече бяхме излезнали и още през деня си бяхме говорили, че искаме да правим секс, защото не бяхме правили от много време ( бях в цикъл) и така излезнахме всичко супер. Тъкмо вече се отпуснахме и той ме пополи да му направя френска. Не исках ама заради него , защото знам , че му харесва и ме убеди. Почнах , но с уговорката, че няма да свършва никаде по мен или в устата ми ( понеже мн отдавна иска да го направи и се бяхме разбрали , че когато съм готова и го искам ще му дам да го направи, просто сега не искам още- той ми е първия и само на него съм правила френска и не исках да го прави. ) и така уж нямаше и аз като усетих че ще свършва реших да се дръпна и той ми хвана главата. И да свърши ми в устата. Колко тъпо звучи, даже смешно според някои. Та въпроса ми е как бихте се почувствали ако приятелят ви направи такова нещо при тези обстоятелства. Знам , че не е кой знае кво, но когато не го искаш и не очакваш, не знам много ми стана обидно. С човек, който съм година и половина почти и накрая бахти. Накрая той скъса с мен, защото му казах, че вече не му вярвам за нищо и няма да мога да му имам вяра. На някои може да им се стори тъпа темата, но поне ми олекна. Мерси на всички.
    Знам, че не обясних добре, но се извинявам.

Много добре си го обяснила.
    Ами добре си му казала. Все пак е обещал, а така все едно, че те е изнасилил орално. Нали всичко, което момичето не го иска в секса, а момчето й го прави си е НАСИЛА и е вид НАСИЛИЕ, ИЗНАСИЛВАНЕ?
    Тъпо е било да прави така. Можело е, както ти предлагаш, да се почне лека-полека...Иначе има жени, които НИКОГА не дават да им се свършва в устата, че даже и не правят орален секс. Той трябва да е доволен, че поне си му позволила.
    Може и да е за хубаво, че сте се разделили. То сексът не е най-важното, ама като няма напасване и уважение там...край.
    Пък и може пак да се съберете. Ако те обича и не ти е много нервиран ще те потърси отново.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Цитирай Първоначално написано от travmiriaN
    ами да ти кажа чесно според мен .. на него му е писнало от теб , и по някакъв начин е искал да скъсате и е решил да го направи по този начин ..

пс: и аз не бих постъпил така
    Да, това е едно допълнение към последното изречение в по-предния ми пост. Има я и тая вероятност.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ами според мен е по-добре,че вече не сте заедно...Даже има нахалството освен да свърши в устата ти и да те зареже след това...Ужас.
    +1 =(

Град
    Gabr0v0
    баси глупака, защо го е направил като е знаел, че не го искаш...според мен по добре е станало като сте скъсали.. и изобщо не е тъпа темата, аз те разбирам това е много гадно за едно момиче...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    поставих се временно в роля.

деа, можеше поне як шамар да му плесне ;р а тя - нищо.

от къде знаеш, че не съм го ударила. не бяха само шамари, въпреки, че сега съжалявам, не си е заслужавало да си тровя нервите за такъв човек. даже дойде пред нас - искал да ме види. беше пил бая. не се учудвам, при всеки проблем така прай ама не ми пука вече, кжот иска да прай. мерси за мненията на всички до сега.
    внучка мИчта

Цитирай Първоначално написано от uNvaLuabL3
    баси глупака, защо го е направил като е знаел, че не го искаш...според мен по добре е станало като сте скъсали.. и изобщо не е тъпа темата, аз те разбирам това е много гадно за едно момиче...

съГласна
    DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    Цитирай Първоначално написано от fenastz

Абсолютно съм съгласен.

Очаквате някакво разбиране. Правите френска, очаквате човек да може се сдържи. Не ви разбирам. Съжалявам.
    Щот си тъп, момичeто му е направило кефа, а той как е постъпил с нея...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си