- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свърши в устата ми, а аз не исках
Значи, здравейте на всички. Много ми е тъпо, че пиша тази тема. Няма да питам за нещо кой знае какво , но все пак ми е тъпо. И така нека да премина към въпроса. Преди малко с приятелят ми бивш вече бяхме излезнали и още през деня си бяхме говорили, че искаме да правим секс, защото не бяхме правили от много време ( бях в цикъл) и така излезнахме всичко супер. Тъкмо вече се отпуснахме и той ме пополи да му направя френска. Не исках ама заради него , защото знам , че му харесва и ме убеди. Почнах , но с уговорката, че няма да свършва никаде по мен или в устата ми ( понеже мн отдавна иска да го направи и се бяхме разбрали , че когато съм готова и го искам ще му дам да го направи, просто сега не искам още- той ми е първия и само на него съм правила френска и не исках да го прави. ) и така уж нямаше и аз като усетих че ще свършва реших да се дръпна и той ми хвана главата. И да свърши ми в устата. Колко тъпо звучи, даже смешно според някои. Та въпроса ми е как бихте се почувствали ако приятелят ви направи такова нещо при тези обстоятелства. Знам , че не е кой знае кво, но когато не го искаш и не очакваш, не знам много ми стана обидно. С човек, който съм година и половина почти и накрая бахти. Накрая той скъса с мен, защото му казах, че вече не му вярвам за нищо и няма да мога да му имам вяра. На някои може да им се стори тъпа темата, но поне ми олекна. Мерси на всички.
Знам, че не обясних добре, но се извинявам.
т.7
krem4et0
внучка мИчта
Мноо тъпо момче да ти кажа.След като си му казала,поне да беше те уважил.
Еми в момента на екстаз от свършването и аз като мъж го разбирам донякъде че в този миг просто е искал да си направи кефа, обаче наистина малко тъпо се е получило... Е щом сте били заедно година и половина и всичко е било ок тогава според мен предположението ми е вярно и може би трябва да му простиш на човека, но в крайна сметка всичко зависи от теб![]()
the game
Ами според мен е по-добре,че вече не сте заедно...Даже има нахалството освен да свърши в устата ти и да те зареже след това...Ужас.
Никога не бих постъпил така с момиче,колкото и да ми се иска.
ами да ти кажа чесно според мен .. на него му е писнало от теб , и по някакъв начин е искал да скъсате и е решил да го направи по този начин ..
пс: и аз не бих постъпил така![]()
![]()
Тъпанар!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Всяко момиче, което си отстоява своето (колкото и безумно да звучи за останалите) трябва да се уважава и да се отнасят с нея така както заслужава! Приятелят ти явно за толкова време не те е оценил .. жалко, за което, но само за него!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бих му била шута моментално след това. Щях да му разкажа играта , да му отровя живота , каквото и да ми ковства.
Предполагам, че не бих се и навила да му правя френска при такива обстоятелства, колкото и да иска. Трябва аз да искам да му направя, не той да се прави на голямата претенция.
Такива мъже - на сапун.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Удрииии Тая МАЧКА НЕ Е НашаааАА!!! ! ! ! !![]()
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
На някои може да им се стори тъпа темата, но поне ми олекна.
И на него му е олекнало, бъди сигурна![]()
Иначе наистина си доста тъпа да му направиш свирка и да очакваш, че няма да свърши в устата ти. Вината си е твоя.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от fenastz
Абсолютно съм съгласен.
Очаквате някакво разбиране. Правите френска, очаквате човек да може се сдържи. Не ви разбирам. Съжалявам.
е аре са, чак пък тъпа
като си му знаела мераците тряяше да го очакваш. най-малкото като те дръпне да не мърдаш му захапваш кура да види кво става
копеле ако бях жена каква шибана кучка щях да съм сигурно :д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ти и сега на там биеш.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
поставих се временно в роля.
деа, можеше поне як шамар да му плесне ;р а тя - нищо.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от Mim4etooo
Много добре си го обяснила.
Ами добре си му казала. Все пак е обещал, а така все едно, че те е изнасилил орално. Нали всичко, което момичето не го иска в секса, а момчето й го прави си е НАСИЛА и е вид НАСИЛИЕ, ИЗНАСИЛВАНЕ?
Тъпо е било да прави така. Можело е, както ти предлагаш, да се почне лека-полека...Иначе има жени, които НИКОГА не дават да им се свършва в устата, че даже и не правят орален секс. Той трябва да е доволен, че поне си му позволила.
Може и да е за хубаво, че сте се разделили. То сексът не е най-важното, ама като няма напасване и уважение там...край.
Пък и може пак да се съберете. Ако те обича и не ти е много нервиран ще те потърси отново.
Good luck, Bad luck, Luck...
Да, това е едно допълнение към последното изречение в по-предния ми пост. Има я и тая вероятност.Първоначално написано от travmiriaN
Good luck, Bad luck, Luck...
Първоначално написано от ScionOfStorm
от къде знаеш, че не съм го ударила. не бяха само шамари, въпреки, че сега съжалявам, не си е заслужавало да си тровя нервите за такъв човек. даже дойде пред нас - искал да ме види. беше пил бая. не се учудвам, при всеки проблем така прай ама не ми пука вече, кжот иска да прай. мерси за мненията на всички до сега.
внучка мИчта
Първоначално написано от uNvaLuabL3
съГласна![]()
DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)
Щот си тъп, момичeто му е направило кефа, а той как е постъпил с нея...Първоначално написано от Ballbreaker