Цитирай Първоначално написано от LuFlee
Аз не мога да разбера по нищо,че той има чувства към мен.Разбираш ли?Той не показва нищо,освен понякога ''обичам те''.Имам чувството,че понякога съм сама в тази връзка.Разбирам,че е по-различен от мен и че не може да си показва чувствата,но както казах-когато обичаш някой се опитваш да го зарадваш както можеш.До сега нито един път не съм се почувствала обичана.Единственото,което прави е да ми говори просташки все едно съм някакъв негов приятел от улицата и да ми крещи,когато се поздърпаме малко.Поне да приемаше сериозно,когато имам проблем,но и това не прави.Веднъж се опитах да му разкажа нещо важно за мен,а той каза ''оо спри спри,стана ми тъпо още като започна да ми говориш''.Сякаш дори няма никакво уважение към мен.Аз не искам да се прави на такъв какъвто не е,искам просто да бъде по-мил и по-внимателен...Но не знам дали трябва да му дам шанс,защото може да се окаже загуба на време и нерви.Вече дори нямам желание да му кажа,че го обичам.
Щом връзката е само от едната страна - тогава късай..Няма какво да губиш..И с него,и без него си си сама