- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- какво ще стане
какво ще стане ако смъркаш тебешир на прах ?
оБиЧаМмМм ........ ПеПсИиИ ;D;D;D;D;D
нищо![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Пробай и ни кажи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Повишена температура и разбити бъбреци не ти го препоръчвам
ОДИН!!!
откаде знаеш да не си пробвал ?Първоначално написано от darkPaladin
не съм пробвал,но ако щеш ми вярвайПървоначално написано от PePsImAn
ОДИН!!!
епа аз съм пробвал със сол (бях много пиян) нищо не ми стана...ама то пияните и Бог ги пази.
Проаи с тебешир,ама по добре даи едно 100 лв. там за 2 гр. и се радвай,не се занимааи с тебешири
това че си бил пиян те е спасило повярвай миПървоначално написано от Rounder
ОДИН!!!
Първоначално написано от Rounder
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
ще си напълниш алвеолите в б.дробове с прах, който никога няма да можеш да изведеш, понеже поне 1/3 от тях ще бъдат умъртвени завинаги, поради архиидиотска глупостПървоначално написано от PePsImAn
ми пробвах и нищо ми няма нито на бъбреците нито на дробовете ..Първоначално написано от batkodoki
Също така на пушачите и наркоманите им няма ''нищо'' в началотоПървоначално написано от PePsImAn
ОДИН!!!