.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем с интернета

Показва ми, че има връзка, която е включена към устройството (usb tl - wn321g ) , показва ми, че си е пълен, но когато тръгна да отварям страницa не ми позволява, защото уж няма нет. Помогнете ...

Голям фен
    според мен е от доставчика,посъветвай се с тях..
    надявам се моят приятел "doomkillerr" да се включи

"mom4oran" - до колкото разбирам ти имаш в предвид, че имаш Wireless връзка с безжичния рутер, но нямаш интернет - така ли е? Ако е така, явно просто си нямаш интернет - това, че компютъра ти е свързан, към рутера и ти показва, че имаш връзка си е нормално...

Направи следното за да си сигурен в това, което ти казах:

1. Натисни едновременно бутоните: "Win" (бутона с логото на Windows) и "R". В полето на отворилият се малък прозорец пишеш: cmd
    След това ще ти се появи кознолата, в която напиши следното: ping www.abv.bg

Така компютъра ще изпрати заявка до сървъра на ABV.bg, който е с IP 194.153.145.104 и ако получи отговор трябва да излезе нещо такова:

Ако това стане ще знаеш, че имаш интернет и трябва да търсиш повредата в твоя браузер или някоя настройка! Обаче ако не се получи обратен отговор от дадения сървър (сайт) ще ти излезе така:

Това означава, че няма интернет до твоя компютър - тогава ще трябва да търсиш проблема или в рутера или най-добре да звънеш на интернет доставчика ти, за да проверят трасето...

Град
    Плевен
    Ей, много е спешен проблема щом си постнал и тук и в калдатата. Просто рутера ти дава произволно ip и затва нямаш нета. Рутерът не е твой най-вероятно и се опитваш да се закачиш към комшуто ама няма да стане.
    Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!

само ще кажа че си е мой.

Град
    Плевен
    Настройките на мрежовата карта (Tp-linka) трябва да са на автоматично получане на ip и автоматичен dns. Най-вероятно не си настроил както трябва рутера, щом е твой или имаш филтрация по мак или tl. Какви настройки си вкарал на рутера. Дай повече инфо, не очаквай да хвърляме боб, за да ти помогнем.

Град
    Плевен
    Ти как четеш какви ги пише, вярваш ли? Дай повече инфо.
    Гледам че няма ново инфо - затова моето предложение е да направиш ресет на рутера, да въведеш наново настройките и пак да пробваш. Може да пробваш с кабел дали става връзката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си