.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Пъпка

Пъпка

Горе над десния ми тестис близо до пениса се образува неква много страна пъпка бих казал огромнас бял връх некви идеи от кво може да е мисля да спирам секса с жената

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Може да е пъпка,иди на лекар
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Лекар. Не се опитвай да я стискаш, може да е цирей. Щом бере връх, отиди на лекар.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Лекар. Не се опитвай да я стискаш, може да е цирей. Щом бере връх, отиди на лекар.

и като е цирей кво ?? стисни я 6е мине за 2 дни макс слу4вало ми се е 2 пьти некаде и двете ги прьснах за 1 ден 2 макс и следа няма6е другия вариант е да го омаже6 с йод

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nepoznatttt

и като е цирей кво ?? стисни я 6е мине за 2 дни макс слу4вало ми се е 2 пьти некаде и двете ги прьснах за 1 ден 2 макс и следа няма6е другия вариант е да го омаже6 с йод
    кво!? .. ей такова-- случайно да си чувал че циреите НЕ трябва да се стискат...

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak

кво!? .. ей такова-- случайно да си чувал че циреите НЕ трябва да се стискат...
    и КВО ?? като го стисне 6те го залее 100 литра гнои и 6те му изсьхнат о4ите ли ?? тва са бабини 6туротии ако го по4исти6 сьс спирт както и рьцете си няма проблем ....не тря се стискат за да не разнесе6 бактериите които са вьтре което е 80 % вьзможно ако си безмозь4ен идиот

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Пъпка

Цитирай Първоначално написано от sl8n8
    Горе над десния ми тестис близо до пениса се образува неква много страна пъпка бих казал огромнас бял връх некви идеи от кво може да е мисля да спирам секса с жената
    ВЪЗРАСТ?!

дай снимкИ на ЛС.

нищо НЕ стискай и не травмирай!

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    ВЪЗРАСТ?!

дай снимкИ на ЛС.

слу6аи са не си стресираи и травмираи цирея XD

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    ВЪЗРАСТ?!

дай снимкИ на ЛС.

слу6аи са не си стресираи и травмираи цирея XD
    очевидно не си на Кока, не си на Амфетамини, остава Опиевият ред - с хора на Хероин ням какво да си кажа.

до тук!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Ами ако не е цирей и го съветвате грешно?
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Добре, аз просто предполагам, че е цирей. И наистина не трябва да се стиска, и да се отлага. Защото на една приятелка, без упойка със скалпел и го цепиха и пищеше като луда. И беше пак надолу.. смисъл такъв разбрахте ме.По-добре да отиде на лекар, каквото и да е.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Спокойно пичове отмина не съм я стискал просто му дадох малко спирт и толкоз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си