.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

обзкосмяване ..

Въпросът ми е : преди първия Ви път напълно ли бяхте обезкосменни по интимните части .. ии ако момичето има да кажем малко косми проблем ли е ??

Не ми харесва,когато момичето има косми.. След като аз ги махам очаквам същото и от нея!

пп.Оправи си заглавието.

Да,разбира се...гнусно е за бога!
    да,за момчетата е проблем (а и за момичетата също)
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Град
    София
    ИСКАМ ЖЕНА НЕ КРАЛИ МАРКО !
    Exorcism !

anonymous708973
    Guest
    М, според мен е добре момичето да няма нищо отдолу. По-чистичко, спретнатко и приятно - и за двамата. Вярно, че уж космите предпазвали от инфекции, ама айде няма нужда да ходим като мини храстчета, нали...

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от ozzy
    ИСКАМ ЖЕНА НЕ КРАЛИ МАРКО !

Спокойно

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от MishaBabyy
    Защо пък да е гнусно?! Гнус ли те е от косата на главата ти? Не казвам, че си имам мини храст у гащите, просто не ви разбирам. Обезкосмяването там си е трън в гъза - всички подкожни косми, зачервявания, как сърби като пак израснат космите... Не обвинявам никой, който не иска да го прави, а не мисля, че и другите имате право да го наричате "гнусно". Сега чакам из мненията да се спомене и думата "нехигиенично".

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Защо пък да е гнусно?! Гнус ли те е от косата на главата ти? Не казвам, че си имам мини храст у гащите, просто не ви разбирам. Обезкосмяването там си е трън в гъза - всички подкожни косми, зачервявания, как сърби като пак израснат космите... Не обвинявам никой, който не иска да го прави, а не мисля, че и другите имате право да го наричате "гнусно". Сега чакам из мненията да се спомене и думата "нехигиенично".
    Въпреки това което каза,и ти се обезкосмяваш.
    Еми да мъка е,ама "трай бабо за хубост",нали така?
    Единственият изход е лазерна епилация

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Обезкосмявам се, защото така съм решила, и защото на мен ми е удобно, а не защото другите са го нарочили за гнусно и ме е страх, че ако имах гадже, щеше да ме отхвърли. И дори да го правя, не обвинявам тези, които са решили да не го правят.
    Не ми отговори на въпроса, защо да е гнусно?

Гнусно е защото боцка (ако са малки),а ако е като гора-то бате няма да можеш да намериш дупката,направо ще се загубиш а освен всичко друго някои хора ги е гнус от косми,даже повръщат от такива неща...теб ще ти е приято ли,ако тръгнеш да правиш свирка и налапаш един брой косми а?Тогава няма ли да е гнусно?

SheIsAgressive

Някои хора ги е гнус и от лицата на други хора, но не им отсичат главите, за да не ги гледат.
    Свирки не правя все още, за да съм сигурна. Няма да ми е приятно определено, но това не ми дава право да критикувам другите, че не се обезкосмяват.

И аз не ги критикувам,само казвах.

SheIsAgressive

Гнусно е защото боцка (ако са малки),а ако е като гора-то бате няма да можеш да намериш дупката,направо ще се загубиш а освен всичко друго някои хора ги е гнус от косми,даже повръщат от такива неща...теб ще ти е приято ли,ако тръгнеш да правиш свирка и налапаш един брой косми а?Тогава няма ли да е гнусно?
    Тва направо сигурно ще повърна ..

Иначе + .. да права си :P

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Това за окосмяването са чисти предразсъдъци.
    Макар че и на мен ми изглежда гнусно - не би трябвало.

Незнам какво момиче трябва да е за да оставя да и израства джунга, и случайно маугли да прекрачва там...

Жена която не се поддържа за мен не е жена. Всички знаем колко време отделят за прически гримове... и накрая от гащите и да излизат черни косъмчета

Няма какво да допълня

Мега фен Аватара на t0d1t0
    зависи от това какво имаш предвид под "малко"

obezkosmqvam se

Мега фен Аватара на TheBeliever
    За първия път ще ти по-комфортно ако си напълно обезкосмена. От гледна точка на това, че отпада поне едно от притесненията ти. Иначе и леко наболи да са едва ли ще му направи кой-знае какво впечатление.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    на майната си..
    абе гладко си е най-добре, но дори да не е - няма да я отхвърля
    чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс

Цитирай Първоначално написано от ZoTiC
    obezkosmqvam se
    еми да и аз щото обаче как го каза.. обезкосмявам се ..

Междо другото кирилицата е задължителна

Ами мен лично необезкосмени жени ме отблъскват...щом аз мога да оделя 2мин на няколко пъти в седмицата,значи и тя може.
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от ZoTiC
    obezkosmqvam se
    еми да и аз щото обаче как го каза.. обезкосмявам се ..

Междо другото кирилицата е задължителна
    Оле, вие тук сериозно сте се събрали хора без работа, за да се чудите само с кого да се заядете.. Съжалявам за спама, ама то като гледам вече в темите за спам се смята, когато пишеш по темата.. каже някой нещо по темата и вие веднага трябва да поправите грешката му Извинявам се ако и аз изглеждам така в момента, просто не се сдържах

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    зависи от това какво имаш предвид под "малко"
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си