- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- неприятна миризма по време на секс
никога не ми се беше случвало до сега по време на секс се разхожда много неприятна миризма .... имам отлична хигиена подмивам се постоянно което ме навежда на мисълта , че не е от това....приятеля ми също се къпе постоянно....от какво би могло да е това?
гаджето ти пърди по време на секс. не е нужно да ми благодариш
Путка и риба колко и да ги миеш пак си миришат !![]()
Нищо общо.Първоначално написано от BiGBaDWolF
По темата: Не е достатъчно подмиването, мацка. Купи си вагинален душ.
Да обичаш значи да страдаш!
Миризмата се разхожда?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе де да знам, може да имаш гъбички или някаква инфекция, ако имаш добра хигена не би трябвало да има миризма...
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Ако наистина имаш безупречна хигиена там... долу... не би трябвало да има лоша миризма - особено такава, каквато се материализира и се разхожда... Ходи на гинеколог![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Най-вероятно е инфекция.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Може да имаш някакво течение или гъбички... Най-добре отиди на гинеколог,че да си нямате проблеми...
Станислава
И аз съм на мнение, че може да има гъбички най - добре да посети гинеколог.![]()
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Просто аз
Къде правите секс... да не е нещо от домашен любимец?
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Говори с генеколог , можеби той ще реши проблема с миризмата
kalpazanka
kalpazanka
Не си губи времето с дамски душове и фолклор! Заминавай при гинеколог!
П. С Внимавайте с плюсчетата, емотинките и безсмислените мнения!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
kalpazanka
Running is my drug and I am overdosed ..
Таман го каза...Първоначално написано от kalpazanka
![]()
По темата - виж да не е от заобикалящото ви...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
kalpazanka
kalpazanka