- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заряза ме хаха
говори така,защото му взех кучето :PПървоначално написано от YouDontKnowMe
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ахаа ... Лоша, си , лошаПървоначално написано от tonie__
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
и има eбaти задника
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ти пък кога си ми виждал задника? иначе е супер як,де![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
начи скоро ше го видя![]()
искам да ме заведеш в Мола на ледената пързалка![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
в моло ходят сите селяни майна.... аз само един път минах да ям и няма такава селяния, да не ме чакат няма да ида пак. ше те водя да пием кафе с райбер
нямаа пък,там има ледена пързалка![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
много тъпо хаха
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
идва главният ми въпрос:рано ли е да изляза на..среща?не е романтична,просто ще се видя с един приятел,ще играем билярд..оф нз,гадно ми е,че нали ще го правя,обаче имам нужда да видя някой друг и мъжки пол и да разбера какво чувствам..
иначе ми се обажда такъв за лека нощ,тъжен е,казва ми,че ме обича,НО ВСЕ ПАК иска време(!?!?!?!)
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Излез естествено,няма смисъл да се давиш в мислите си.
Забавлявай се!
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Мен ми се струва,че ще се съберете деИ аз съм била в подобна ситуация,ама аз съм голяма депресия на тая тема иии дори не бих могла да си помисля да изляза на среща-не бих могла.Ако ти можеш защо да не идеш
![]()
вчера като ми се обади вечерта и му казах,че няма да го чакам ме пита с насмешка дали имам други предложения и аз го излъзах и аз нз що..искам да се съберем,обаче искам и малко свобода.Иначе той си мисли явно,че едва ли не се е минал с мен и никои друг не би ме харесал.
Вчера вечерта преди да легна му звънях да му кажа,че ще излизам и че не е така като си го мисли,но вече беше заспал..и по-добре,че бешеч
Кажете ми кво да правя-той ме обича и аз него,може да се съберем след време и всичко да е наред,ще му стане гадно ако му кажа,че ще излизам,обаче мисля,че трябва.Е?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
казах му.малко тъпо му беше,оабче каза,че оценява,че съм му казала-все пак не съм длъжна след като не сме заедно.съжалих в момента,в който му стана трудно да ми каже "обичам те" за чао..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Как така да излезеш? Ти не излизаше ли, когато бяхте заедно и сега още се чудиш дали да излизаш да не би да го нараниш, защото си излязла ??!
Напълно те разбирам.И аз наскоро се разделих с приятеля ми,с който ходихме година и 3 месеца,все още го обичам,както и той мен,даже се виждаме и се държим като гаджета,но той не искал обвързване...Не е точно същото,но поне може да се утешиш,че не си единствената,която страда.Та моят съвет е наистина да излизаш с големи компании,да ходиш по купони и изобщо да гледаш да не седиш много сама,защото точно тогава се почват размишленията,сълзите и тн.А ако си мазохист като мен сигурно ровиш да гледаш и разни снимки и тн..![]()
А извинението му е под всякаква критика.Ако решиш да го чакаш да вземе решението и се съберете винаги си имай едно на ум.
ами аз утре първо ще се видя с един приятел,което не си е среща и после ще излизам с едно момче по-скоро като среща,въпреки че му казах,че не искам нищо от него.и реших да кажа на бившия/сегашния ми приятел,че имам среща,защото мисля,че няма да е честно спрямо него ако излизам,а той седи и се мъчи.и се чуда правилно ли беше?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Ти преди пак не беше ли пуснала тема,че живота ти е истински ад,че не знам си какво и не знам си какво..И след време беше писала,че сте се събрали отново или обърках потребителя![]()
Та по темата:
- В НИКАКЪВ случай не се затваряй в себе си..Излез с приятели,намери си някакво хоби..
- Не го търси..Остави го малко да си помисли и да разбере всъщност,каква си за него..Остави да те оцени..Предполагам,че знаеш това:
"Оценяваш нещо,чак когато го загубиш!!"..Остави го да разбере това![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
и аз му казвам да не се чуваме,за да помисли.адски много ми липсва обаче...
иначе бях пуснала в Др.Тийн една,просто щото нямах кво да правя,по тази причина пуснах и тая тема-не съм свикнала да се оплаквам по форуми,нз.
Сега нз трябва ли да махна тага на вс. снимки,на които сме заедно във Фейса,дали да изтрия снимките ни заедно,да преименувам ли папката най-малко..да сменя ли името му в телефона си..абе малки неща,които обаче показват,че с нас е свършено
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Сакаш ли да излезем много съм романтичен :P
кажете нещо да ме успокои![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
tuzaro .. взимам ти кутретооо.. Даваш ми го нали ?
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
^хубава ли си??
тонке, мани сички снимки с него, изтрий му телефона и скайпа и фейсбука, и си сложи мой снимки! Много почна да излизаш с момчета което не ми харесва!
Според мен не трябва да махаш общите ви снимки и другите неща, защото ще си помисли, че много бързо си го забравила. А и щом самата казваш, че още те обича... Според мен ще се съберете отново![]()