- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заряза ме хаха
еми, правилно е постъпил.
тежко му е, но по-добре така. той ще заминава за Англия за неопределен период от време(или...?), ти ще си си тук... и двамата сте кажи-речи на по 20, млади сте и вместо да излизате и да се забавлявате, ще се чакате?![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от mArMaLaDkA
ще заминава за 6 месеца примерно,но не е 100%(90% хаха) сигурно.ако се съберем ще говоря с него да кажем през тва време да сме с други хора и като се върне ако има още чувства между нас да се съберем.така или иначе през тва време и двамата ще се мъчим ако сме заедно,а не искам да си изневеряваме
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
^и моя вече бивш...ще заминава (да учи),но не е тва главната причина,заради която скъсахме....гадно ми е малко,но..![]()
НО вие се обичате,пък и година и половина не е малко време.Може да се съберете след тия 6 месеца,ако имате чувства ,както ти каза.Но в никакъв случай не разчитаите на това да се чакате![]()
Кирилицата е задължителна!
kalpazanka
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Слушай сърцето си, то ще избере най - доброто момче/добрия мъж за теб .
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
ми научи го да се целува, или по добре научи мене![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
е значи,навсякъде да се набуташ ти..![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
навсякъде да го набутам ако може
ауе майна единственото място където мога да си права,каквото искам и тука майна ще ме следат кво пишаКЛЮЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧ
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
яко в гъзъ майна![]()
![]()
Като ти гледам коментарите.. верно си неориентиранка.Май аз съм единственият пловдивчанин, който няма да си предостави услугите.
![]()
![]()
![]()
Temet Nosce
벨야카
+1 Можеше да кажеш и "Дам, в теб е вината" и си тръгвашПървоначално написано от Kukumqvka
![]()
"вината не е в теб,в мен е"..- банално и тъпо,той не те е заслужавал..![]()
![]()
![]()
мноу ги мразя такиа катили дето се праят на интересни и се измъкват с най-баналните и изтъркани фрази....
![]()
![]()
![]()
вчера ми се обади нашия да ми каже,че не съм показвала никаква любов през тая година и половина,а аз си зарязах приятелите и семейството заради него!тва кво е?! няма значение,най-добрия ми приятел,който е безнадеждно влюбен в мен и който много добре знае,че не го харесвам ми развали вчера нещата като почна да сипе лъжи да приятел на момчето,с което излезнах,че не съм си прекарала хубав,че е смотан етс.Звъннах му и му казах да не ме търси повече щото е шибан лицемерта,момчето с което излизах сигурно повече не иска да ме чуе,обаче в интерес на истината нз дали аз искам да чуя което и да е момче...да си сам е най-яко-доказателсво ми даде и най-добрата ми приятелка,чието гадже по някакъв безподобен начин се гаври с нея за неща които не е редно да споделям тук И после и казва "аз се шегувах".писна ми от такива филми и глупости,нямам нужда от мъж
Нека модовете да я заключват темата така или иначе аз взех решение за себе си.Мерси все пак![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
заеби всичко..
значи ти не аи истински мъж, щом не искаш да помогнеш на хубаво момичето в тежък момент!Първоначално написано от umri
Първоначално написано от tonie__
Първоначално написано от tonie__
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!