- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- оригинална блузка Dolce&Gabbana
D&G оригинална за 20 лв хах по скоро оригинален турски анцуг :Д
Именно! И аз имам един потник оригинал на Louis Vuitton, който не ми става, но не го продавам.. пазя си го, защото съм сигурна, че не е ментарско, а и си го харесвам. От тази Долче и Габана, нааай-много да излезе Дончо и Гергана.. 20 лв..Първоначално написано от BadBadGirl
![]()
потникът е оригинален
Такава почти същата пак на 'Долче ..' видях миналата година на пазара в Димитровград, ама беше ярко розова и жената на картинката беше малко по - различа о.О![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
браво абе хора вие етикетите не виждате лии
Дори 'марковите' чорапи имат етикет.
Стига се излага с тия изказвания.
a не виждате ли етикета с воден знак
нали ви казах че е 100 % Original..![]()
хаха мн смешно личи си колко са ви познанията за хубави дрехи
в Горна Оряховица могат да ти залепят / зашият секви етикетиПървоначално написано от MiMiNcEtOoOoO
вижте кво ако не разбирате от маркови дрехи ваш си е проблема стига сте се заяждали
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Не прецаквайте бизнеса на момичето де!![]()
![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
Тя разбира най-много от маркови дрехи![]()
Аз имам блуза на CAMEL с пясъчен знак, 101% оригинална от пустинята...Сигурно някой пустиняк я е правилПървоначално написано от MiMiNcEtOoOoO
![]()
Вие не разбирате! Момичето продава МАРКОВАТА си блузка за 20 лева и носи само МАРКОВИ неща. Не се заяждайте! Всички знаем, че вие не носите МАРКОВИ дрехи като нейните. Тъй че не се изкарвайте МАРКОВИ, 'щото по-неМАРКОВИ от вас няма.![]()
Сериозно, колко пъти употреби думата "марков"?!
не се знай олко е маркова
сигурно е шита от турски чаршафи наистина щом носиш само маркови дрехи за кво я прадаваш за 20 лв
![]()
![]()
- Навън е нощ, в леглото той и тя. Тя го целуна, той подскочи. Тя го щипна, той подскочи. Накрая той не изтърпя, удари я и тя умря! Ах…горката муха.