- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хаха да е и мен МОЖЕ би ще ме зарежат ;дд
Точно това щях да пиша и аз . Направо не можах да не избухна в смях като го прочетох .Първоначално написано от dead_princess
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
[21:10:20] Не си отивай! ♥: dano drugata sled men te obi4a taka kakto as ..dano stava ilqga s mislata za teb dano misli pove4e za teb otkolkoto za neq.. dano ne te ostavi na 2rata sedmica .. dano ne hoi s tep samo zaradi adidasa ..dano dava cqloto si sarce.. za tep..kakto as
това направо ме разплака ;(
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
Първоначално написано от BloomF
+1
Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..
Прочетох го. И ще ти кажа,че всичко това е толкова объркано,че няма на къде повече!!!пхх.. а това с адидаса направо ме разби!!
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
aС прочетох само няколко реда и се отказах,просто като видях "ас" и ми стана ясно....![]()
Така е... Който се занимава с любов - изостава в училище.Първоначално написано от Rounder
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
как очаквате да пиша в 11 през ноща е ? през путката ми е дали имам грешки или не.. най-малкия ми проблем в момента е правописа в форума
като не ви се занимава не четете деа мн интересни ставате всички с тея забележки...всякъш ми пука или вие сте изрядни hyaahxxha
![]()
If I played you like a toy?
не просто всички много се дърлитеПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
другите да си се "дърлят", аз за първи път пиша в темата и то не, за да се заяждам, а от чисто любопитство си зададох въпроса.![]()
И кво стана в крайна сметка ? Обади ли ти се ? Или все още нищо ?![]()
Първоначално написано от lucho13
да обади се и каза ,че не може без мен , че искал да е с мен дрън дрън призна си че се държи като кретен и се извини че повече няма да го прави .. но как да ти кажа.. деам .. да радвам се , обичам го , но почвам и да се одръпвам .. тръпката намаля.. просто след вчера.. след всички сълзи .. и след като разбрах , че не може без мен и че съжалява.. всякъш станах по силна .. и всякъш знам ,че ако утре аз реша да го оставя той пак ще ме потърси , щак ще ми се моли и ще съжалява и това ме кара да бъда твърда .. сам си го правиПървоначално написано от BonbonaBaby
Мхм.. ясно.
Аз съм в подобна ситуация.С моята приятелка ходихме от нова година до април месец 5ти.Беше решила да замине за Кипър и ми каза,че най-добре сега да е края от колкото лятната ваканция като замине.. ии аз се премирих.И сега началото на този месец ме потърси поиска 2ри шанс,сметнах че всеки има право на такъв,но нищо не е същото вече..
Малко се отклоних от темата,мисълта ми беше,че веднъж получи ли се някакъв признак било то раздяла за кратко или нещо пободно.. след това вече нищо не е както преди.
Първоначално написано от BonbonaBaby
мдам .. но аз хем го обичам още повече, хем по-малко бахти филма и аз незнам .. мога и да не го търся толкова често , мога и да не му звънна , но не мога пък изобщо ..
значи малко предистория: той ме харесваше много преди да тръгнем .. сигурно има около 6-7 месеца в които само ми пишеше занимаваше и ми е предлагал около 3-4 пъти .. накрая аз започнах да си мисля по често за него иии реших че може и да се получи нещо.. и тръгнахме нали ноо за 1 седмица.. аз го оставих щото незнаех ко искам.. и след 1 седмица почивка го потърсих и се сабрахме .. вече 5 месеца и нещо сме заедно.. но мисълта ми беше ,че през тоя период в който не се чувахме често и не се виждахме аз осъзнах кво искам.. и чувствата ми прераснаха .. та сега варианта е следния .. или след снощи той ще ме заобича още повече или пак ще сме заедно , но и 2мата няма да испитваме любовта , която имахме в началото . Не знам .. оставям се на където ме отведе течението... ще е хубаво ако сме още време заедно ..
На колко години сте вие двамцата?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ем аз съм набор 93 а той 94Първоначално написано от kalpazanka
Не ви е увряла главицата за такива чувства и драми от латиносериал.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
ама сам си ги прай...Първоначално написано от kalpazanka
а аз му се връзвам ;/
Спасявай се от тази връзка.
може би все още нямам напълно нужните сили ..Първоначално написано от kalpazanka
ще изчакам да видя как ще се развият нещата от тук нататък ...
Ами да, много важно какво казал, нали? Дръм, дрън. Веднъж се скарахте, вече чувствата са ви охладняли. Вкара се в егати драмите, то не беше рев, то не беше ";(". Голяма трагедияПървоначално написано от buuu
Ти не знаеш какво искаш, той не знае какво иска, страшна комбинация =D>
обича те,но и той не знае,какво иска,просто го остави да си реши и приеми решението,което ще е взел
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
защо си мисля,че на тва момче не знае кво иска...
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
И все пак зареза ли те, или ти се беше параноирала за нищо?
Виж buuu,има ли такива фактори,като например да не те търси да речем 1-2-3 дена, (и повече) това може да означава,че може и без теб... в смисъл не изцяло без теб,а известно време.. и следователно не може да се нарече любов.Още повече ако прави детински неща..
Същатата беше причината да скъсам моята приятелка снощи.