- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хаха да е и мен МОЖЕ би ще ме зарежат ;дд
не ме е зарязалПървоначално написано от Nakadah
If I played you like a toy?
деам човек.. той всеки ден ми звъни ..не може без да ми пиши или обади.. но не знам .. мойта тръпка почва да се губииииии оффф ще полудея мама му стара .. нз какво да правя.. обичам го .. мога да му звънна ..мога и да чакам обаче той да се обади 1ви .. интересно ми само защо , преди да проведем разговора който ме накара да пусна темата, той ми казваше че му липсвам и че иска да дойда и в петъка , когато техните ги няма /сещате се/ след като казах че не мога той ми каза добре няма проблем .. в крайна сметка аз почнах разговора .. ако не му бяхказала че не искаме да се разделяме може би изобщо нищо нямаше да ми каже .. а аз щях да си мисля че всичко е наредПървоначално написано от BonbonaBaby
снощи пак си говорихме и ми каза че пак иска да дойда днеска в събота понеже искал да се видим , нз дали техните са у тях , но нз вече какво да си мисля , накрая сам ще ме изгуби
Еми,изчакай малко след всичко това,ще разбереш кое е най-доброто за теб.![]()
Решемието ще дойде от самосебе си,повярвай.![]()
Първоначално написано от lucho13
да ще изчакам да видя какво ще става от тук нататъкПървоначално написано от BonbonaBaby
Оххх, толкова правописни грешки, че направо ми се извадиха очите докато успея да го прочета/разчета/. И как може да говорите така не зная, чак не отива на едно момиче..
Иначе по темата : Аххх вие сте се сдобрили,. аз мислех, че те е зарязал. Скоро и това ще стане .. Според това, което ти е казал за мене този човек няма никакви сериозни намерения..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от sladkish_14
аз май споменах ,че не сме се разделили ??!?!?
^ Да бе, наистина го спомена.. Коригирах си мнението според последната ти информация. Наистина мислиш ли, че след като ти прави такива номера те обича истински ?!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
нз колко ме обича, как и защо . Аз също не знам вече кви са ми чувствата .. супер объркана е работата но проблема е ,че не искам без него , но трябва да мисля за себе си .. а как? Първи сме си.. може би се връщам всеки път там и чувствата ми се засилват .. в началото всичко беше толкова различно.. обичахме се истински.. смея да твърдя че за 1ви път обичам някой толкова силно .. много ми е трудно.. помощ ;[Първоначално написано от sladkish_14
На такава възраст си , а се изразяваш по - зле и от първокласник . Вземи да си пообогатиш грамотността , че след тва ми говори за любов . Поредната депресирана кифла , мислеща си , че всичко се върти около нея![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
ами изнервям се щом то обичамПървоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
грамотността в един форум мн слабо ме вълнува
не съм кифла , не използвай думата без да знаеш значението йи не си мисля ,че трябва да се върти всичко около мен , а си мисля ,че за това което давам от себе си , това енаи-малкото което той тряя напрай
не слагай всички депресирани съфорумници под общ знаменател с мен или който и да било .. утре ти може да си в тази ситуация или някоя друга .. не че ти го пожелавам
Бе на който не му се чете първия пост, хич да не пише в темата, еййй, макай му стара, аман от спамери ...![]()
I'm inlove with a criminal...