.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: paolo botticelli

Фен Аватара на Gamebg
    Град
    НикъДе КъДеТо ВсеКи ХоДи ???!!!!

paolo botticelli

Здр начи четох доста теми за тях и мненията бяха различни интерисува ме online магазина ще си порачвам и незнам корекни ли са или не ако някои знае ако може да сподели. Нали не е нужно да си палнолетен за да поръчаш.

Повече от фен Аватара на Gllory
    Аз съм си поръчвала от сайта .. и да коректни са но не си спомням за пълнолетието .. предполагам че е нужно
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Майка ми поръча обувки преди 4 месеца... все още ги няма. Познавам и други хора, които са си поръчвали и не са пристигали поръчките. Като им се обадим - НЕ Е ПРАВЕНА ТАКАВА ПОРЪЧКА. Недоволна съм, определено.

Мега фен Аватара на Infinity
    Аз съм доволна.
    Два пъти съм поръчвала от сайта , и двата пъти всичко е било точно.
    To infinity and beyond.

Фен Аватара на Gamebg
    Град
    Благодаря ще си поръчам пък дано няма проблеми а нали си отговарят на номерата защото съм чушал че някои не отговарят за първи път ще си поръчвам по интернет и не съм запознат

Зависи от самия модел на обувките, но обикновено си отговарят.
    you know my name.
    NOT MY STORY.

Фен Аватара на Gamebg
    Град
    За самата поръчка аз по стапките и я направих те след празниците сигурно 6те ме уведомят

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от Gamebg
    Благодаря ще си поръчам пък дано няма проблеми а нали си отговарят на номерата защото съм чушал че някои не отговарят за първи път ще си поръчвам по интернет и не съм запознат
    Не , не си отговорят.
    Малко по-големи са от посочения номер, но не мога да се ангажирам
    да ти кажа на 100 % как е , защото и аз не си спомням.
    Миналага година по това време си поръчвах и съм позабравила вече.
    To infinity and beyond.

Повече от фен Аватара на Gllory
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Цитирай Първоначално написано от Gamebg
    Не , не си отговорят.
    Малко по-големи са от посочения номер, но не мога да се ангажирам
    да ти кажа на 100 % как е , защото и аз не си спомням.
    Миналага година по това време си поръчвах и съм позабравила вече.
    (y)
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Фен Аватара на Gamebg
    Град
    Поръчах след 6 часа ми пратиха емеил да потвардя.Аз потвардих и го изпратих отново дано сичко мине добре.

Град
    City of dreams
    Първия път си поръчах летни сандалки,но не ми ги донесоха.Една година след това си поръчах ботуши и нямаше никакви проблеми.Иначе имат магазини можеш от там да си купиш
    I don't want this moment to ever end
    Where everythings nothing without you
    I wait here forever just to, to see you smile
    'Cause it's true, I am nothing without you

Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    Майка ми поръча обувки преди 4 месеца... все още ги няма. Познавам и други хора, които са си поръчвали и не са пристигали поръчките. Като им се обадим - НЕ Е ПРАВЕНА ТАКАВА ПОРЪЧКА. Недоволна съм, определено.
    Ще бъдеш доволна, след като се научите как се работи със сайта или пък може би трябва да си преинсталираш компютъра, или антивурусната ти блокира важно приложение от сайта.
    С 2 думи - има 80-90% шанс грешката да е в компютъра ти или във вас, не бързай с обвиненията
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Поръчах си една чанта от там и честно изненадах се,че е по-хубава отколкото на снимката..
    Мисля да си поръчам и обувки от там...
    А при доставката бяха точни...мисля,че макс два дена и ми дойде поръчката.
    •Don't be a little bitch with your chit chat• ...
    •Just show me where your dicks at• ...

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Първо, не е нужно да си пълнолетен, за да поръчваш, понеже аз не съм и си поръчвам.. Поръчвала съм 2 пъти, 1-вия път нямаше проблем, след седмица, ботите пристигнаха, обаче 2 път мина се седмица нямаше ги нещата, писах им пак и след 1 седмица дойдоха.. обаче ми бяха пратили доста по-голям номер от едните сандали..писах им, но нищо, накрая звъннах, и се наложи, аз да изпратя по куриер грешния номер и те ми пратиха точния.. ама си платих, за да ми ги закарат до тях.. ама кфо да се прави.. коректни са.. но може би не изцяло.. понеже и др са се отплквали, че не са им пристигали поръчки..

Супер фен Аватара на gabi_94
    Охх, харесват ми моделите им, но все нещо не е както трябва...Например, харесах си едни обувки, 39 са ми много тясни (което е странно), а 40 са ми много големи Не знам защо така се получи, да не са ми дали грешен номер...нзн....Мисля да пробвам пак същия модел утре само че в друг магазин дано е както трябва Иначе имам кецове от там..
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Фен Аватара на Gamebg
    Град
    Еми ако примерно мен ме няма на адреса тогава каво сигорно се оставаят в офиса на кориерската фирма.А те обаждат ли ти се преди да ти дойде човека с доставката.Иначе сичко точно пратиха ми писмо с точната дата на доставка 12.05.2010 сичко е перфектно само незнам ако ме няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си