- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол.35/
добреПървоначално написано от SonataArctica
![]()
Млада сладка девствена
или
30 годишна кака ?![]()
Ей Лъчко тука броди 1 гей пази се![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
и аз така мисля, че "каката" ....минаха може би много.....
Жена ??? ПФФФФФФФФФФФПървоначално написано от lerik
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Първоначално написано от SonataArctica
и аз тебе
гледам си сериалаПървоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
![]()
-Виж я как се разхожда, все едно нищо не е направила..
-Ама мамо, тя нищо не е направила
-Е знам де ама пак..![]()
![]()
![]()
aye тоя Петър..55 .. ми се струва ,че е жена![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
а мен, че е фейк некъвПървоначално написано от girlche
![]()
халоо хубавице![]()
![]()
![]()
моляте да споделиш с мен..как стигна до това заключениеПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
Мии и аз не знамПървоначално написано от petersl55
, но или си жена и за това не се занимаваш с нас /момичетата/ или просто си мъж - педофил , или си мъж , който няма работа и иска да се шегува
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
ХеййПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
Леничкее![]()
![]()
![]()
ОуУУУУ ама ти си била момиче..просто съм бил в заблуда...заблудил съм се...Първоначално написано от SonataArctica
>>>>>>>>>>щом си момиче![]()
ъффф и за 100-тен път казвам : не съм...знаете какво..![]()
не знам....не ми казва..но мисля че някъде 30-40Първоначално написано от SonataArctica
сладка е ама, изхабих баци парички,но нищоо.....а с онази малката девствена коятя е....вече ме покани у тях...... ама каката вика харесва те....какво д аправя ?
![]()