- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол.35/
ПламенчовциииПървоначално написано от SonataArctica
![]()
[/quote:e633133d03]я се пробвай да го кажеш ама бързо
![]()
![]()
ше ти се оплете езика !
![]()
Преди малко се прибрах , са слушам музика и си тегля един сериал да видя за какво става дума..Първоначално написано от plamba95
Добре съм иначе. (: По-добре от по-рано днес. ;д
Ти как си , какво правиш ?![]()
ми почивам си че изморен чатя и чакам няколко човека да дода скайп ама те не идат![]()
![]()
а неска ко е станало ?
Е кво,аз го казвам бързо без проблемтака е,който има трениран език
![]()
![]()
Ще дойдат..предвиждам бъдещето. ;дПървоначално написано от plamba95
Нищо не е станало,просто изведнъж от нищото ми се скапа настроението и много си се изнервих как без да се усетя почнах да мрънкам за една глупост..но този човек с когото бях нямаше начин да не ми оправи настроението..;д
Хей,Лъчо..видях кво е станало - баннаха ли ти вече акаунтите и разбра ли се кой те е преебал така ;?Първоначално написано от SonataArctica
Иначе съм добре,ям картофки и след малко ще зяпам филмче.Ти как си , какво правиш , какво прави днес ?
ах палавнице ах палавницееееееПървоначално написано от evalongoriq
![]()
искам го проам тоя език
![]()
![]()
Баннаха ги, ама не знам кой ме прецакаПървоначално написано от iveetyy
Отидоха на вятъра 10к мнения
ся за 7 път ще ставам Мега фен
![]()
И аз днес ядох калтовкиАЗ съм супелллл и сл. музика и се радвам. днес се разкарвах чух се със една позната
и също така се пречуках сутринта. Травма на главата и ръката
![]()
![]()
Твоя ден как минаКое филмче ?
![]()
Здрaсти на всички ;р
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
познато чуство и едва ли ше доди тази която искамПървоначално написано от iveetyy
![]()
ДидинкееПървоначално написано от dydolinkka93
![]()
Ние сме машиниПървоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
dydolinkka93 с тебе не се познаваме майаз съм Пламен 15 Варна
![]()
![]()
габииии начи цунка няма ми дадеш така ли
СЪЛДИТ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как сиПървоначално написано от evalongoriq
))
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
и по-добре съм билаПървоначално написано от dydolinkka93
ти
![]()
Приятно сърдене,Пламене![]()
Олеле,добре ли си ?!Първоначално написано от SonataArctica
Иначе..радвам се , че си супер. :]
Аз..висях в нас..после се разходих до гивъра и се видяхме с него..чаках един час рейсове *бум* и не можах как тряя да се видя с едни други приятели..абе беше весело също и при мен,ако не броим как по едно време от нищото ми изчезна цялото настроение..и почнах да мрънкам и са ме е яд на себе си..но после ми го оправиха настроението. ;д Иначе ми казаха да видя Vampire diaries за кво става въпрос,че някои серии не били лоши..да зяпам нещо..;d
Пламба,дано да дойде.. :]
здрасти ,здрасти ;р .. как сиПървоначално написано от SonataArctica
plamba95 аз съмм Диди приятно ми е![]()
не питам,оповестявам фактите!Първоначално написано от SonataArctica
![]()