- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол.35/
мии днеска не е моя ден хах,не съм особено добре (:Първоначално написано от evalongoriq
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
аз същоПървоначално написано от dydolinkka93
![]()
благодаря Габи![]()
![]()
![]()
Диди и на мене е приятно
бтв много си сладинка![]()
![]()
мерсиПървоначално написано от plamba95
![]()
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Да бе..беше ми весело сутринта,после се изнервих за някви глупости..и са ме е яд..не знам кво ми стана.. ;/Първоначално написано от SonataArctica
нп то си е вярноПървоначално написано от dydolinkka93
![]()
иве няма доди писа ми СМС че е на село![]()
![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ще се върнее дее. ;dПървоначално написано от plamba95
ейй пафинцееее ко ти имааааПървоначално написано от xPafx
![]()
![]()
и по-добре съм билаПървоначално написано от SonataArctica
Пламене не ме карай да се изчервявам ;d
тук
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
ма чак утриПървоначално написано от iveetyy
![]()
![]()
Чаках много рейса и като дойде едва не се задуших..и се изнервих..подобни неща..Първоначално написано от SonataArctica
мхПървоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
хеей![]()
Как сте?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
заради 1 тъпа завистлива путка ш са скарам скоро с някои хораПървоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Утре е след час и 58 минутиПървоначално написано от plamba95
![]()
чаоПървоначално написано от SonataArctica
![]()