- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол.35/
слушам музика и се чудя какво да правя
Как мина деня ти?![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
азПървоначално написано от insane7
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
аа хлопарчоПървоначално написано от hlopar
![]()
как си?
емии скучно, много скучно, като изключим ,че ревнах на филма The Notebook..
твоят?
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Приятели, раздвоен съм! petersl55.., ами той... таковата мисля, че ми изневерява. Пуснал съм 3 реда сълзи и 2 сополи, утешете ме. Липсва ми аналното му присъствие ми липсва страшно много. Усещам пронизваща болка в сърцето, понеже вече той няма да усеща пронизваща болка в седалищната част или поне няма да е причинена от мен. Как ще го понеса? Той беше всичко за мен, не бих могъл да бъда по-щастлив с друг. Никога няма да забравя малката му зачервена дупчица, която всяка вечер претърпяваше скопаре, казано по Велинградски. Да, аз знам, че ще си намеря друг, но знам, че няма да е същото. Ще ми липсват висящите остатъци от храната, която е обядвал предния ден. Ще ми липсва всяка част от него, дори и нещото, което не служеше за НИЩО. Ще бъда силен и ще се преборя с това. И сега, понеже ми е тежко, реших да излея в няколко реда любовната си мъка:
Проба, проба,... 1-2-3, чуваме ли се?
petersl55, ти ме заряза и от секса със мене се отказа!
Няма да забравя нито миг прекаран с теб,
защото се чувствах, като параход във жлеб.
Тази вечер аз ще се напия
и на друг ще го набия!
Ще се погрижа да го видиш,
но само устните си ще ближеш.
Не разбра ли как ме нарани,
когато предпочете някой с пелени?
Не усети ли, че нещо става,
че *уй във гащите ми шава?
Не помня да съм те оставил недоволен,
но ти избра да си с някой като Волен!
Мисля, че вече се олях с тебе, комплексар,
най-добре ще е да ходиш на стругар.
Важно: Всички съвпадения с никове на съфорумци са случайни!
И сега вече наистина по-сериозно. @petersl55, направихме шоуто, ама дай да се спрем, че... взе да става банално. Надявам се да имаш малко съвест и да разбереш к'во искам да ти кажа.
Благодаря, че ми вдигна... самолета, не бе, бъзикам се... настроението тази вечер![]()
май и аз съм ревала на негоПървоначално написано от girlche
![]()
Моя ден.. тъпотия. Тръгнах уж по магазините да пазарувам, ама после се отказах и отидох на тренировка и сега имам ужасна мускулна треска заради чочито. Толкова много съм се смяла.. и после излизах малко, прибрах се и пак тъпотия![]()
За първи път ли гледа Тетрадката?
Добре.Чета тука едни големи глупости във форума.Не знам защо ама останах с впечтление че маи се расърди малкоПървоначално написано от insane7
![]()
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Аз ли? За какво да съм се разсърдила?Първоначално написано от hlopar
![]()
Amateurrr
Ххахаха цяла поема създал за мене..знам че ме обичаш..мерси![]()
Истината е че в леглото си гола вода и заради това те напуснах! Сега вече всички знаят причината поради която те напуснах и ти сега рониш тези тонове сълзи![]()
като мен няма кой друг да те задоволи..
Адиос , My old Love![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Не знам с такова впечатление останах.Може би щот имам навика да говоря глупости понякогаПървоначално написано от insane7
![]()
не бяха глупости. Само си каза мнението ако става въпрос за мъжлето миПървоначално написано от hlopar
![]()
Първоначално написано от insane7
То и моето едно мнение.Понякога съм много зле.Треа пием 1 бира с него да си поговорим по съществени работи имам и преводач споко
![]()
![]()
Първо аз трябва да изляза с него и тогава ти може да пиеш бира![]()
За какви работи да говорите?![]()
Мдам за 1-ви,ти гледала ли си го?Първоначално написано от insane7
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Мъжки разговор няма да го напрая луд като мен спокойноПървоначално написано от insane7
![]()
да, а Dear John гледала ли си?Първоначално написано от girlche
![]()
И на сватбата ще те поканим. I promise you. Само да го сбарам някъде.Първоначално написано от hlopar
![]()
Мне,готин ли е?Първоначално написано от insane7
Бива. Последно на него ревахПървоначално написано от girlche
![]()
а гледала ли си A walk to remember?
Ще ям на аванта баси кефаПървоначално написано от insane7
Ще съм със това с което ще съм и на бала
![]()
ee тмн ще те видя как си бил. То не че ти няма да ми пратиш снимки, ама.. ще пратиш, наааааааали?Първоначално написано от hlopar
![]()
мхмПървоначално написано от insane7
, а за какво става дума иначе?