.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

ПИШЕТЕЕ ...Бора Бора...Достъпна реалност или просто мечта?

Хораа плс вижте в Профила ми diwanence клипа за Бора Бора и давайте мненияя

Taa това простоо за мен е наистина райско кътче.. Бора Бора . .толкова е хубаво ..от няколко месеца насам съм се зарибила по тоя клип и вече издивявам...просто колкото пъти да го гледам не ми омръзва...та исках да ви питам някой знае ли за каква цена точно става дума...четох страшно много оферти и тем подобни...на места на някой пишат грубо казано 10 хиляди евро за двама човека..и това включва 7 нощувки , ALL INCLUSIVE + самолетни билети и трансфери от летище до хотел....( в БГ левове направо майката си Е**ало - 20 хиляди лева.. ) ....на други места пишат кам 5000 лева....но без изхранване .. а ся де въри ми обесни каква е тая схема...някой има ли идея колко е горе долу истинската цена на такава почивка защото вече тотално се обърках ....

моля за сериозни мнения...ще съм ви благодарна да (колкото и нереално и хубаво да изглежда тва )

Мега фен Аватара на machoka
    Специално на Бора Бора съм хвърлил поглед от доста години насам и мисля, че това ще е следващото място за посещение.

Едно време имаше цена от 6000евро за човек, която включваше полет до Париж, от там с чартър до Таити, и от там с корабче до Бора Бора, което не е много далече, а на връщане също, само че с нощувка преспиване в Париж и на следващия ден полета до София..което е супер...като цяло френската полинезия, а и самата френска Ривиера си заслужава да се види повече от всичко..за жалост трябва да има с кого да го споделиш...защото всяка неземна гледка, видяна само от чифт очи не струва и една стотинка.

Според мен е доста надценен остров. Ако искаш екзотични преживявания, можеш да отскочиш до Малдивите на доста по-приемливи цени.

Град
    бълХаристан
    az iskam na sei6elite, ama za sega nqmam pari za takiva ekzoti4ni mesta

sori za latinicata ama v rusiq sum, v rusiq sum
    6to nqma kirilizator na foruma?
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Аз знам само за Тора Бора. За мъжете предлагам до там нещо като екскурзия, че даже и плащат
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си