.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Доста проблеми... :(

Здравейте.
    Момче, на 16 съм. Още от малък съм нервен, притеснителен, заеквам. С нашите съм ходил по много лекари, някои от които помогнаха, други не.
    Имаше един период от 6 до 9 клас в който си мислех, че почти съм преодолял голямото притеснение, но миналата и тази година съм направо на тръни. В даскало почти всеки ден ми е едно никакво, притеснявам се за няма нищо.. Като почна да заеквам направо потъвам в земята... Получавам сърцебиене. Не мога да спа нощем понякога... Ставам по 3-4 пъти нощем. Цял ден седя в къщи, нямам приятели. Единствено ако излезна, то ще е с нашите.
    Когато бях на 14,15 лекарката ми беше изписала Bisogamma 5mm, което е бета блокер. Аз нямах кръвно, но ми действаше доста успокоително. Докато го пиех повечето ми проблеми бяха отшумели. Подтискаха ми притеснението сякаш. Сега тя каза, че мога и да ги спра. От почти 1 година вече не ги пия, а притеснението се засили отново. Както вече казах получавам сърцебиене (тази година ми се е случвало вече 5-6 пъти). Необясними фобии и страхове... Когато взема валериан малко се успокоявам, но ефекта не е особено продължителен и траен.
    Знам, че във форума влизат и лекари. Моля за съвети.
    Благодаря!

ПП: Може ли това да е от факта, че от 8 до 10 клас отслабнах с около 20 кг.
    Сега съм 175/65, 16г. и половина.
    Преди бях някъде към 85 кг. Тази промяна в телесното, разбира се в течение на времето може ли да е причината? И преди да отслабна съм се чувствал както сега, така че си мисля, че не е това причината, но все пак и по тази тема бих искал да чуя отговори.

Ти хубу си ходил по доктори за заекването и притеснението,ама земи да отидеш и на психолог....

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от justunique
    съвет е да отидеш на психолог .. не се стряскай от това .. не само лудите и психясалите ходят там .. отиди - разкажи за тези фобии, страхове и притеснения .. имаш параноя според мен .. за друго не мога да помогна според правилата на форума ..
    Лудите ходят на психиатър,той трябва да иде на психолог да му даде няколко насоки
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Доста проблеми... :(

Цитирай Първоначално написано от sNkR
    Здравейте.
    Момче, на 16 съм. Още от малък съм нервен, притеснителен, заеквам. С нашите съм ходил по много лекари, някои от които помогнаха, други не.
    Имаше един период от 6 до 9 клас в който си мислех, че почти съм преодолял голямото притеснение, но миналата и тази година съм направо на тръни. В даскало почти всеки ден ми е едно никакво, притеснявам се за няма нищо.. Като почна да заеквам направо потъвам в земята... Получавам сърцебиене. Не мога да спа нощем понякога... Ставам по 3-4 пъти нощем. Цял ден седя в къщи, нямам приятели. Единствено ако излезна, то ще е с нашите.
    Когато бях на 14,15 лекарката ми беше изписала Bisogamma 5mm, което е бета блокер. Аз нямах кръвно, но ми действаше доста успокоително. Докато го пиех повечето ми проблеми бяха отшумели. Подтискаха ми притеснението сякаш. Сега тя каза, че мога и да ги спра. От почти 1 година вече не ги пия, а притеснението се засили отново. Както вече казах получавам сърцебиене (тази година ми се е случвало вече 5-6 пъти). Необясними фобии и страхове... Когато взема валериан малко се успокоявам, но ефекта не е особено продължителен и траен.
    Знам, че във форума влизат и лекари. Моля за съвети.
    Благодаря!

ПП: Може ли това да е от факта, че от 8 до 10 клас отслабнах с около 20 кг.
    Сега съм 175/65, 16г. и половина.
    Преди бях някъде към 85 кг. Тази промяна в телесното, разбира се в течение на времето може ли да е причината? И преди да отслабна съм се чувствал както сега, така че си мисля, че не е това причината, но все пак и по тази тема бих искал да чуя отговори.
    хммм...

виж ти, ето това е интересно!!!!!!!

: трудна работа.......
    ...............но щом си стигнал до нас - значи с нещо можем да ти помогнем!!!!
    аз съм И Теолог по образование и точно заради това НЕ вярвам в случайните съвпадение, а от известно време се занимавам на проф мед ниво по лични причини с Логоневрозата....

ммммм...много интересно......много....

много моля - пиши на ЛС!!!!!

моля!!!

Фен Аватара на youloveme
    Град
    На алеята за бягане в морската :)
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Цитирай Първоначално написано от justunique
    съвет е да отидеш на психолог .. не се стряскай от това .. не само лудите и психясалите ходят там .. отиди - разкажи за тези фобии, страхове и притеснения .. имаш параноя според мен .. за друго не мога да помогна според правилата на форума ..
    Лудите ходят на психиатър,той трябва да иде на психолог да му даде няколко насоки
    Точно така има разлика между психолог и психиатър
    Vin diesel RULZZZZ

Супер фен Аватара на spopi
    отиди на психолог и вземи тея хапчета където си писал що така е по-лесно Bisogamma 5mm, което е бета блокер. УСПЕХ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си