- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- хакване на поща в абв???
..............
Могат да те издирят, но няма да го направят. Разбира се зависи какво си правил - ако е бил е-меил на някой бизнесмен и си писал, че си сменил сметката си, да ти ращат на теб пари, е тогава ще те издирят, но ако само си влязал в пощата на някое хлапе, най - много то да те набие![]()
Lexynnka
Аз пък снощи в пристъп на ярост хакнах НАСА,изтрелях една сувалка и я управлявах с стрелките (на клавиатурата)...Въпроса ми е дали ще ме хванат.. защото без да искам разбих сувалката...
Как хаквате пощи,скайпове ... и т.н не ми ясно....![]()
Първоначално написано от Petrow
Как ли .. еми много просто .. както ти хакваш НАСА![]()
Ти ли беше бе?! Вчера за малко да ме уцелиш с нея, падна до нас, чудя се сега как да я изхвърлям.....
Как хакват - като паролата на "жертвата" е 1234 си е лесно...по постовете си личи, че и хабер си нямат от хакване![]()
Lexynnka
не
Айде да помоля някой от тук присъстващите хакери да хакне и Енергото, да ми пише малки сметки за ток. После ДСК и пак малко пачки от новите стотачки, да го черпя с една топла бира. Това не е хакване и няма кой да те търси просто защото момичето ще си направи нова поща. Нещо интересно в мейла й искочи ли, да не е от ФБР (ЦРУ), хаха.Че после спукане ти е майката.
![]()
Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
то това със Keylogger всеки го може,то в самата програма изписва всяко едно копче което си натиснал на клавиатурата,и така ще имаш паролата не само на пощата..Първоначално написано от ogun
![]()
е колега аз ти говоря за най-простия..Първоначално написано от ogun
![]()
![]()
То мен за банката ми требва. Около мен няма баровци, та да си въвеждат паролите на компа, инак ще ги докопам паролите. Такива не са проблем. Мога и скайп парола да хвана, ако човека ползва моя комп, но това не е хакерство за мен. Това е кат да надничаш на някой дет въвежда парола зад гърба.
Едит. Тези двамата огнене колеги да помогнат по социалистически и на мен, ама не с дребни шмекерии. Оти не ни отива.![]()
Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!
+1 точно такаПървоначално написано от bonbogoko
![]()
Да така е! - ABV-то си води хронология какви действия са вършени, с дата и IP-адреса от който е влизано, така че и самия потребител може да разбере, кой си, от къде си и да дойде да ти строши "тиквата"...Първоначално написано от Alexandra1993
![]()
ЕеЕе човек кажи ми как ставаше тва с НАСА че от 1-2 месеца не съм "я" хаквал и съм забравил как се правеше .. тря ми една ракета да строша къщата на един приятел че нещо ме дразни .. ние после ще се сдобрим ...Първоначално написано от Petrow
![]()
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
http://tinyurl.com/2a79p9zПървоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Един нулев байт върши чудеса,но трябва да си с линукс
ОДИН!!!
Моля, кажете начин за хакване на мейл или скайп.![]()
Първоначално написано от holypotatoes
![]()
![]()
![]()
![]()
http://tinyurl.com/2wwcyeb четвъртия резултат от горе на долу![]()
как да хакна профил в аха и импулс или феисбуук![]()
![]()
![]()
Това вече е тайнаПървоначално написано от RadioMan
![]()