- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за свършването...
не срещнах друга такава тема.....те въпроса ми е към момчетата и момичетата. начи когато правите секс, къде свършва момчето. една приятелка казал че нейния излизал и отивал в тоалетната, друга вика че на земята
. абе не знам....казвайте опит
![]()
Не обичам да го вадя точно когато ми е най-хубаво. Обикновено съм с "качулчица" и свършвам в нея.
Това е доста безотговорно! Какво ще стане, ако презерватива се е скъсал и ти не си усетил или се е изхлузил. Един път го правихме с гаджето и презерватива се беше изхлузил и нито 1 от двамата не се бяхме усетили. Добрече той винаги свършва извън мен и не стана белята.Първоначално написано от dimitar_ak
Еми гълтам или в дупето ... по мен не ми харесва идеята ... щото не участвам в цялата работа![]()
В презерватива или върху мен. Предимно в презерватива.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от TheBeliever
\/ +1
![]()
I'm inlove with a criminal...
И бившата на годеника ми го е гонела в банята да свършва. Направо като ми каза щях да падна. Как може да има такива момичета бе..![]()
Иначе аз най-обичам в мене ама с любимия нещо не се получава така че в устата, по половите органи (пия противозачатъчни) и по коремчето ми е най-хубаво.
за кво е секса ако няма сперма по мене или в мене![]()
Аз свършвам върху циците на момичето.
устата,гръб,пъп.За кфо се е блъскал толко-накрая да отиде всичко на пода![]()
не уе-сериозно !![]()
Хаха тебе те знам че не се шегуваш ..Първоначално написано от britzy
![]()
![]()
ПТ- обичам да свършвам върху циците![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на тавана чоек
![]()
![]()
![]()
Темат си е добра,за неопитните. И темите на са тАпи (като тебе) .. Малоумник ..
В презерватива.
Бъди творец, но твори и простотия
Първоначално написано от torresinho
![]()
Това ми хЪреса!
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
V prezervativa.
Първоначално написано от Palpatin
![]()
![]()
Ти си онзи дето беше написал нещо от сорта на "Обичам жената да е отгоре защото обичам да стискам нейните цици", нали? Порасни бе, пич.
![]()
![]()
![]()
върху мен или в мен, но ако е в мен рядко е без презерватив
п.п. макар че е по-готино без![]()
![]()